- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Balım Meryem annemin ismi birde babaannemin ismi sülaleye 3 Meryem çok gelir inan ikiside birbirinden sinirli huysuzMariya yerine meryem olabilir ama mariya garip geldizilan da kulağa pek hoş gelmiyo bence ama gerisi güzel özellikle sare ve duru
Asya yada Nil güzel
Sanırım ortak karar Nil gibiMihra Nil hoş olur sanki :)
Duruyu öğretmen arkadaşım önerdi kaç tane Duru tanıdım akıllı uslu kendini bilen kızlar demişti o yüzden aklımda kaldıHerkesin bebesinin adı Duru ve hala çok oy alıyo o may gat gerçekten.
Nil diyorum.
Herkesin bebesinin adı Duru ve hala çok oy alıyo o may gat gerçekten.
Nil diyorum.
Biraz çocuk parklarında takılın 3 yaş altı komple Duru.Duruyu öğretmen arkadaşım önerdi kaç tane Duru tanıdım akıllı uslu kendini bilen kızlar demişti o yüzden aklımda kaldı
Püü Gülce de çok var.Ay evet yaa. 10-15 sene önce doğursam kesin Duru koyardım ama herkesin adı Duru2022 model bebeme Gülce adını koyduk
Ay evet bi 10 yıla kadar da herkes Gülce olacakPüü Gülce de çok var.ben neyse ki Eylüller 10yaşını aşınca Eylül koydum. Asdfassdf
Nasip kreşe artık.Ay evet bi 10 yıla kadar da herkes Gülce olacakama ben koyduğumda kimsede daha duymamıştım. Etrafımda tanıdık da yok hiç şükür
Mihra ile beraber ama :))Sanırım ortak karar Nil gibi
Ay çok mantıklı ama artık doğurdum doğuracamBiraz çocuk parklarında takılın 3 yaş altı komple Duru.
3-4 yaş civarı üç tane Eylül biliyorum.Püü Gülce de çok var.ben neyse ki Eylüller 10yaşını aşınca Eylül koydum. Asdfassdf
Diclede seçenekler arasında vardı ama tanıdıklardan vardı huy olarak sevemedimNil İdil Dicle gibi kız isimleri güzel geliyo bana da.
Püü onlar niye geçe kalmış3-4 yaş civarı üç tane Eylül biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?