• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız çocuğuna hamile kalmak için ne yapılmalı?

eşinin kadın olması gerekiyor….
Cinsiyet değiştiren bir arkadaşım var kızken erkek oldu. Bir gün sohbet ederken sen bir kadını hamile bırakabilir misin vs diye konuşuyorduk şey dedi, benim omiriligimden alınan bir sıvı labaratuvar ortamında işleme tabi tutulup partnerime tüp bebek gibi enjekte ediliyor ama ikimiz de xx geni tasidigimizdan kız çocuğumuz oluyor 😂 anlattığında da içimden ziyaaa diyordum amaaaa (12 yıl falan oluyor bu muhabbet,) hiç arastirmadim arkadaşımı haklı bulmayi tercih ettim😂 sen söyleyince aklima geldi😂

Bu ilişki yumurta çatlamasından 3 gün önceyse kız, yumurta çatladığı günse erkek tezinin kanıtlanmış bilimsel bir sonucu yok eğer onu sorduysanız. O an erkekten hangi kromozom yüklendiyse o olur. Dua edin, eğer çok çok istiyorsanız da Kıbrıs'ta cinsiyet seçebilirsiniz bazı tüp bebek merkezlerinde.

Doktor ayarlayamiyorken? En yakınımızda bile Kıbrıs var hiç mi duymadınız? Burda yasal olmayabilir ama Kıbrıs'da yapılıyor. Türkiye'den Kıbrıs'a gidiyor hastalar.
Cehaletimden işte.:) kadın pozısyonlar ve ilişki gunlerını asidik bazik sıvı muhabbetini beslenme seklını kastederek soruyor. Tüp bebek yaptıracagım Dr gelsin kromozom seçsin demiyor sanırım:)))

Back
X