- 5 Kasım 2024
- 205
- 16
- 13
- 24
- Konu Sahibi nejlasonmez
Evet her şey Allah'ın elinde ama kız çocuğuna hamile kalmak için ne yapmalı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu meraktan sordum?Yavv off
Hicbirsey yapamazsınız cinsiyeti erkek belirliyorEvet her şey Allah'ın elinde ama kız çocuğuna hamile kalmak için ne yapmalı?
:) bunu dr bile ayarlayamıyorken :))Evet her şey Allah'ın elinde ama kız çocuğuna hamile kalmak için ne yapmalı?
Doktor ayarlayamiyorken? En yakınımızda bile Kıbrıs var hiç mi duymadınız? Burda yasal olmayabilir ama Kıbrıs'da yapılıyor. Türkiye'den Kıbrıs'a gidiyor hastalar.:) bunu dr bile ayarlayamıyorken :))
Cinsiyet belirleyici tüp bebek.Evet her şey Allah'ın elinde ama kız çocuğuna hamile kalmak için ne yapmalı?
Ben öylesine sordumCinsiyet belirleyici tüp bebek.
Cinsiyet değiştiren bir arkadaşım var kızken erkek oldu. Bir gün sohbet ederken sen bir kadını hamile bırakabilir misin vs diye konuşuyorduk şey dedi, benim omiriligimden alınan bir sıvı labaratuvar ortamında işleme tabi tutulup partnerime tüp bebek gibi enjekte ediliyor ama ikimiz de xx geni tasidigimizdan kız çocuğumuz oluyor anlattığında da içimden ziyaaa diyordum amaaaa (12 yıl falan oluyor bu muhabbet,) hiç arastirmadim arkadaşımı haklı bulmayi tercih ettim sen söyleyince aklima geldieşinin kadın olması gerekiyor….
Bu seçenek var .Ben öylesine sordum
Allah önce hayırlı ve sağlıklı evlat versin. İlla kız istiyorsan ozaman tüp bebekle hamile kal orda seçme şansı oluyordu galiba.Evet her şey Allah'ın elinde ama kız çocuğuna hamile kalmak için ne yapmalı?
Önce eşin sana en az 5 dk oral yapacak sonra bak gör ikiz kız olmuyor mu.Evet her şey Allah'ın elinde ama kız çocuğuna hamile kalmak için ne yapmalı?
Cehaletimden işte.:) kadın pozısyonlar ve ilişki gunlerını asidik bazik sıvı muhabbetini beslenme seklını kastederek soruyor. Tüp bebek yaptıracagım Dr gelsin kromozom seçsin demiyor sanırım:)))Doktor ayarlayamiyorken? En yakınımızda bile Kıbrıs var hiç mi duymadınız? Burda yasal olmayabilir ama Kıbrıs'da yapılıyor. Türkiye'den Kıbrıs'a gidiyor hastalar.