• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kız bebek istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nefize14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
3
2
1
26
İlk önce hayırlı akşamlar arkadaşlar benim 1 oğulum var ikinciyi kız bebek istiyorum eşimde cok istiyor fakat esimin tarafinda çoğu erkek ne yapabilirim veya nasil hesaplanır pek de bilgim yok acikcasi en onemlisi sağlıklı olmasi tabiki de yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Tövbee... Hayırlısını iste sağlıklısını iste kız erkek ne fark eder olmayanları düşün bide onlar ne yapsın ikisinin de bir ucu sonunda el oluyor. Yapmayın arkadaşlar böyle şeyler düşünmeyin bile. Benim istersen 4 tane oğlum olsun veya kızım olsun ama olsun hayırlısıyla olsun salih evlatlar nasip etsin RABBİM herkese... Belki sen istedin diye ALLAH kız verecek ama hayırlı bir evlat olmycak. Sonrasında keske buda oğlan olsaydı diycn düşünme bence böyle şeyler... Beni de yanlış anlama arkadaşım... Hayırlı geceler...

Evet en onemlisi hayirli evlat olsun cocuk da olsa yine severim sade hani kizim olmasini cok istiyorum salikli akli yerinde eli aya duzgun olsun yeter demek istedigim hem kiz sevgisini hem de çocuk sevgisini tatmak istiyorum esim cok istiyor hani oğlumuzu da cok seviyor kiz istese bile onunla cok ilgileniyor bu da beni cok mutludu ediyor ama hani kizimiz da olsun onun sevgisini de tadalim istiyorum Allah herkeze versin anne baba olmak isteyen herk ze nasip etsib erkek olsa da tabiki de onu cok sevicem sonucta o da bnm evladim bnm kanimdan canimdan

Allah hakkınızda hayırlısını versin sağlıklı hayırlısıyla istedikten sonra Rabbimin hazinesinde bol verir inşallah önemli olan bunu takıntı halinr getirmemek o zaman Allah muhafaza imtihan olur... yumurtlama günüyle alakalı kız erkek durumu olabiliyor bi araştırın..çok bilgim yok benimde :)

Back