• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafet yardımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Instagramda gelecegeisiktut adresine bakabilirisniz. Bir de burda Durdana ogretmen vardi. Okuluna yardim istiyordu. Ben onunla iletisime gecmistim. Cok guzel seyler yaptik. Nickini hatirlamiyorum ama gorurse onunla da iletisime geçebilirsiniz..

Instagramda gelecegeisiktut adresine bakabilirisniz. Bir de burda Durdana ogretmen vardi. Okuluna yardim istiyordu. Ben onunla iletisime gecmistim. Cok guzel seyler yaptik. Nickini hatirlamiyorum ama gorurse onunla da iletisime geçebilirsiniz..
teşeşkkürler
bakalım goha dan haber bekliyorum suanda

hapishanelere gidin ziyaret gunlerinde insanlarin çocukların nasıl perişan oldugunu gorursunuz oradaki insanlara dagıtabilirsiniz.ziyarete gelenlerden bahsediyorum

hapishanelere gidin ziyaret gunlerinde insanlarin çocukların nasıl perişan oldugunu gorursunuz oradaki insanlara dagıtabilirsiniz.ziyarete gelenlerden bahsediyorum
zaten bu kıyafetler cezaevine gitti
ülkemizdekiş bazı siyasi skıntılardan dolayı kabul edilmedi içeri

biz de farklı bir yer düşündük vermek için

zaten bu kıyafetler cezaevine gitti
ülkemizdekiş bazı siyasi skıntılardan dolayı kabul edilmedi içeri

biz de farklı bir yer düşündük vermek için
,çeri değilde içeridekileri ziyarete gelenler oluyor kucaklarında cocuklar ayakarında lastik ayakkabılar onlara dağıt böyle poset poset hazırla 3-5 parca ellerine tutustur demek istemiştim

,çeri değilde içeridekileri ziyarete gelenler oluyor kucaklarında cocuklar ayakarında lastik ayakkabılar onlara dağıt böyle poset poset hazırla 3-5 parca ellerine tutustur demek istemiştim
hım anladım cnm

Merhaba ,
Elimizde hiç kullanılmamış ve az kullanılmış çocuk ve yetişkin kıyafetleri mevcut.
Bunları yardım amaçlı amacına ulaşacak bir yere göndermek istiyoruz.
Fikir verebilecek olan var mı?
Okul olur, köy olur, yurt olur önemli olan çeşitli yaş gruplarından olan kişilerin ihtiyacına karsılık verebilmek

Aslında bu kıyafetler bir kuruma yardım amaçlı gitti ancak ülkedeki bazı sıkıntılardan dolayı güvenlik amaçlı koliler içeri alınamamış.

Kıyafetleri aldığında fotoğraflayıp bize iletebilecek bir yere göndeSLM ECE HANIM EGERKIYAFETLERİ VERMEDIYSENIZ BANA ULASTIRMANIZ MUMKUNMU BENDE ESIMDEN AYRILDIM 4 AYLIK HAMILEYIM IHTİYACIM VAR KIYAFETLERE TŞK

Mrb benim çocuk kıyafetlerine ihtiyacım var durumum pek iyi degil yardumci olursaniz sevinirim

Mrb kıyafetlerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba ,
Elimizde hiç kullanılmamış ve az kullanılmış çocuk ve yetişkin kıyafetleri mevcut.
Bunları yardım amaçlı amacına ulaşacak bir yere göndermek istiyoruz.
Fikir verebilecek olan var mı?
Okul olur, köy olur, yurt olur önemli olan çeşitli yaş gruplarından olan kişilerin ihtiyacına karsılık verebilmek

Aslında bu kıyafetler bir kuruma yardım amaçlı gitti ancak ülkedeki bazı sıkıntılardan dolayı güvenlik amaçlı koliler içeri alınamamış.

Kıyafetleri aldığında fotoğraflayıp bize iletebilecek bir yere göndermek istiyoruz.
Mrb benim 2kızım var biri 14 15 yas digeri 5 6 yas hala elinizde mevcutsa ben alabilirim ihtiyacimiz var allah rizasi icin yardimci olursaniz cok seviniriz ismim arzu burdan mesaj yoluylada ulasabilirsiniz tsk ediyorum simdiden.

Mrb benim 2kızım var biri 14 15 yas digeri 5 6 yas hala elinizde mevcutsa ben alabilirim ihtiyacimiz var allah rizasi icin yardimci olursaniz cok seviniriz ismim arzu burdan mesaj yoluylada ulasabilirsiniz tsk ediyorum simdiden.
Konu eski, maalesef cevap alamazsınız. Nerede yaşıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X