- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.185
- 798
Hmm tamam o zamankargo yapılacak canım
Kargo ucretine yardim edecek insan lazimsa beni de ekleyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm tamam o zamankargo yapılacak canım
teşekkürlerHmm tamam o zaman
Kargo ucretine yardim edecek insan lazimsa beni de ekleyin
teşeşkkürlerInstagramda gelecegeisiktut adresine bakabilirisniz. Bir de burda Durdana ogretmen vardi. Okuluna yardim istiyordu. Ben onunla iletisime gecmistim. Cok guzel seyler yaptik. Nickini hatirlamiyorum ama gorurse onunla da iletisime geçebilirsiniz..
zaten bu kıyafetler cezaevine gittihapishanelere gidin ziyaret gunlerinde insanlarin çocukların nasıl perişan oldugunu gorursunuz oradaki insanlara dagıtabilirsiniz.ziyarete gelenlerden bahsediyorum
,çeri değilde içeridekileri ziyarete gelenler oluyor kucaklarında cocuklar ayakarında lastik ayakkabılar onlara dağıt böyle poset poset hazırla 3-5 parca ellerine tutustur demek istemiştimzaten bu kıyafetler cezaevine gitti
ülkemizdekiş bazı siyasi skıntılardan dolayı kabul edilmedi içeri
biz de farklı bir yer düşündük vermek için
hım anladım cnm,çeri değilde içeridekileri ziyarete gelenler oluyor kucaklarında cocuklar ayakarında lastik ayakkabılar onlara dağıt böyle poset poset hazırla 3-5 parca ellerine tutustur demek istemiştim
Merhaba ,
Elimizde hiç kullanılmamış ve az kullanılmış çocuk ve yetişkin kıyafetleri mevcut.
Bunları yardım amaçlı amacına ulaşacak bir yere göndermek istiyoruz.
Fikir verebilecek olan var mı?
Okul olur, köy olur, yurt olur önemli olan çeşitli yaş gruplarından olan kişilerin ihtiyacına karsılık verebilmek
Aslında bu kıyafetler bir kuruma yardım amaçlı gitti ancak ülkedeki bazı sıkıntılardan dolayı güvenlik amaçlı koliler içeri alınamamış.
Kıyafetleri aldığında fotoğraflayıp bize iletebilecek bir yere göndeSLM ECE HANIM EGERKIYAFETLERİ VERMEDIYSENIZ BANA ULASTIRMANIZ MUMKUNMU BENDE ESIMDEN AYRILDIM 4 AYLIK HAMILEYIM IHTİYACIM VAR KIYAFETLERE TŞK
Tatlım 2016 konusu bu yeni aç benceMrb kıyafetlerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz cok sevinirim
Mrb benim 2kızım var biri 14 15 yas digeri 5 6 yas hala elinizde mevcutsa ben alabilirim ihtiyacimiz var allah rizasi icin yardimci olursaniz cok seviniriz ismim arzu burdan mesaj yoluylada ulasabilirsiniz tsk ediyorum simdiden.Merhaba ,
Elimizde hiç kullanılmamış ve az kullanılmış çocuk ve yetişkin kıyafetleri mevcut.
Bunları yardım amaçlı amacına ulaşacak bir yere göndermek istiyoruz.
Fikir verebilecek olan var mı?
Okul olur, köy olur, yurt olur önemli olan çeşitli yaş gruplarından olan kişilerin ihtiyacına karsılık verebilmek
Aslında bu kıyafetler bir kuruma yardım amaçlı gitti ancak ülkedeki bazı sıkıntılardan dolayı güvenlik amaçlı koliler içeri alınamamış.
Kıyafetleri aldığında fotoğraflayıp bize iletebilecek bir yere göndermek istiyoruz.
Konu eski, maalesef cevap alamazsınız. Nerede yaşıyorsunuz?Mrb benim 2kızım var biri 14 15 yas digeri 5 6 yas hala elinizde mevcutsa ben alabilirim ihtiyacimiz var allah rizasi icin yardimci olursaniz cok seviniriz ismim arzu burdan mesaj yoluylada ulasabilirsiniz tsk ediyorum simdiden.
Konu çok eski böyle konular yasak diye biliyorum Mune yine de yardımcı olurMrb benim 2kızım var biri 14 15 yas digeri 5 6 yas hala elinizde mevcutsa ben alabilirim ihtiyacimiz var allah rizasi icin yardimci olursaniz cok seviniriz ismim arzu burdan mesaj yoluylada ulasabilirsiniz tsk ediyorum simdiden.