• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafet yardımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
Merhaba ,
Elimizde hiç kullanılmamış ve az kullanılmış çocuk ve yetişkin kıyafetleri mevcut.
Bunları yardım amaçlı amacına ulaşacak bir yere göndermek istiyoruz.
Fikir verebilecek olan var mı?
Okul olur, köy olur, yurt olur önemli olan çeşitli yaş gruplarından olan kişilerin ihtiyacına karsılık verebilmek

Aslında bu kıyafetler bir kuruma yardım amaçlı gitti ancak ülkedeki bazı sıkıntılardan dolayı güvenlik amaçlı koliler içeri alınamamış.

Kıyafetleri aldığında fotoğraflayıp bize iletebilecek bir yere göndermek istiyoruz.

Bizim buralarda Kızılay'ın yardım kutuları var,biz hep onu kullanıyoruz.
Deneyin bence siz de.

Cnm belediyelerin hayir carsisi oluyor oradan ihtiyac sahipleri bakip aliyor.
Ve ya ucra koyler var oralar tespit edilip gonderilebilir.
Cok guzel dusunmussun.

İstanbul'un çoğu belediyesi kıyafet dağıtımı için özel yer tahsis etmiş; siz bırakıyorsunuz oraya, isteyen deneyip alıyor.

Bulunduğunuz semtin belediyesine sordunuz mu hiç?

İstanbul'da iseniz belediyelerin eşya kutuları var oraya koyabilirsiniz. Veya kurutemizleme zinciri olan Dry Center şubeleri de eski giysileri alıp, kuru temizleme yapıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Ben çok kez buraya götürdüm.

Ama en garantisi bir köye gidip, muhtarını bulup ona vermek olur. Fakir fukaraya dağıtımını yaptırır (isterseniz beraber dağıtırsınız.)

Niye fotoğraf istiyorsunuz ? İlla giysin foto çeksin atsin demek bence hoş değil ama bilemem tabi.
Benim de koliledigim esim ve bana ait birsuru kiyafet var.
Hani suriyelilere yardim eden illegal baglantilari olmayan sadece yardim eden bi dernek falan bulsam verecem de. Bulamiyorum

Merhaba ,
Elimizde hiç kullanılmamış ve az kullanılmış çocuk ve yetişkin kıyafetleri mevcut.
Okul olur, köy olur, yurt olur önemli olan çeşitli yaş gruplarından olan kişilerin ihtiyacına karsılık verebilmek

Aslında bu kıyafetler bir kuruma yardım amaçlı gitti ancak ülkedeki bazı sıkıntılardan dolayı güvenlik amaçlı koliler içeri alınamamış.

Kıyafetleri aldığında fotoğraflayıp bize iletebilecek bir yere göndermek istiyoruz.
bELEDİYELERE VEREBİLİRSİNİZ

Arzu Tavukçuoğlu'nun İyi Kalpli Eller diye bir oluşumu var. köy okullarına sürekli farklı kampanyalar yapıyor ihtiyaçları listeliyor ve istediğiniz gibi fotoğrafların size iletilmesini sağlıyor. facebook tan takip edebilirsiniz

ezgi benim kardeşim köyde ilkokul öğretmeni,
ben ona veriyorum, o dağıtacak kişileri buluyor,

çevrende öğretmen varsa sorsan iyi olur, şimdi tatildeler, eylül dönüşünde arabasında yer olan birine versen olabilir.

Niye fotoğraf istiyorsunuz ? İlla giysin foto çeksin atsin demek bence hoş değil ama bilemem tabi.
Benim de koliledigim esim ve bana ait birsuru kiyafet var.
Hani suriyelilere yardim eden illegal baglantilari olmayan sadece yardim eden bi dernek falan bulsam verecem de. Bulamiyorum
fotoğrafı üzerinize giy,n çekin şeklinde değil,
ulaştığı yerde ürünlerin görünmesi mümkün olacak şekilde istiyoruz.
Çnk yarı resmi bir topluluğun yaptıgı yardımlar bunlar ve bu topluluğa destek veren gönüllüler bunu istiyor.

ezgi benim kardeşim köyde ilkokul öğretmeni,
ben ona veriyorum, o dağıtacak kişileri buluyor,

çevrende öğretmen varsa sorsan iyi olur, şimdi tatildeler, eylül dönüşünde arabasında yer olan birine versen olabilir.
hangi ilde acaba
köye gönderirsek süper olur
sanırım oranın muhtarı dağıtım yapabilir
eşyalar yeni ve her yasa uygun kıyafetler var çnk

Merhaba ,

Koruncuk Vakfı.
İnternetten araştırın lütfen.
Emin olun amacına ulaşacaktır.

hangi ilde acaba
köye gönderirsek süper olur
sanırım oranın muhtarı dağıtım yapabilir
eşyalar yeni ve her yasa uygun kıyafetler var çnk

kardeşim kütahya gedizde.
ama resmi bir yardım şeklinde yapılacaksa nasıl olur bilemem, ben kendi çevremden toplayıp çok gönderdim elden.
kardeşimin görev yaptığı köyde fakir aile çok, istersen danışabilirim resmi yardım işi nasıl oluyor diye.

ama resmi bir yardım şeklinde yapılacaksa nasıl olur bilemem.
kardeşimin görev yaptığı köyde fakir aile çok, istersen danışabilirim resmi yardım işi nasıl oluyor diye.
oraya yollayabiliriz
yok resmi yardım değil
kardesın köyün muhtarını tanıyor mu acaba
ya da köyün adını verirsen muhtarı biz de bulabiliriz
muhtarı arayıp kardesının adını verip onun aracılıgı ile kıyafet yardımı yapacagımızı söyleriz
kabul eder ise yollarız buradan kıyafetleri o da ıhtıyac sahiplerine dağıtır

ama resmi bir yardım şeklinde yapılacaksa nasıl olur bilemem, ben kendi çevremden toplayıp çok gönderdim elden.
Aslinda resmi olmasa da olur
Bir arac bulur gondeririz ezgiyle beraber, hem benim de gonderecegim birseyler cikabilir
Yeter ki karsi taraftan teslim alacak biri olsun

oraya yollayabiliriz
yok resmi yardım değil
kardesın köyün muhtarını tanıyor mu acaba
ya da köyün adını verirsen muhtarı biz de bulabiliriz
muhtarı arayıp kardesının adını verip onun aracılıgı ile kıyafet yardımı yapacagımızı söyleriz
kabul eder ise yollarız buradan kıyafetleri o da ıhtıyac sahiplerine dağıtır

tamam sorarım özelden yazarım sana akşam.
muhtarı belediye başkanını herkesi tanıyor maaşallah benim kardeş,
fahri yardım elçisi gibi çalışıyor şu aralar, köyde bir aileye ev yaptırmak istiyorlar,
onun işlerini takip ediyor.

ama şu an tatilde, ağustos ortası gibi gidecek oraya.

Aslinda resmi olmasa da olur
Bir arac bulur gondeririz ezgiyle beraber, hem benim de gonderecegim birseyler cikabilir
Yeter ki karsi taraftan teslim alacak biri olsun
yok yok resmi birsey değil zaten
karsıda dediğin gbi teslim alacak ve ihtiyacı olan kişilere dağıtımını yapacak biri olsun yeter
bu işi muhtarlar yapıyor genelde ama her muhtar da bir değil tabi:)

yok yok resmi birsey değil zaten
karsıda dediğin gbi teslim alacak ve ihtiyacı olan kişilere dağıtımını yapacak biri olsun yeter
bu işi muhtarlar yapıyor genelde ama her muhtar da bir değil tabi:)
Ya kutahyA yakinmis da
Arac bulunur
Bulamazsak kendimiz gotururuz
Muhatap bulunmasi onemli dedigin gibi

tamam sorarım özelden yazarım sana akşam.
muhtarı belediye başkanını herkesi tanıyor maaşallah benim kardeş,
fahri yardım elçisi gibi çalışıyor şu aralar, köyde bir aileye ev yaptırmak istiyorlar,
onun işlerini takip ediyor.

ama şu an tatilde, ağustos ortası gibi gidecek oraya.
tamam çok teşekkürler
kardesının orada olmaması çok sıkıntı değil
muhtar iyi bir kişi ise kabul edip dağıtımını yapabilir
inşallah olur çok sevınırım
bunlar cezaevi mahkumlarına gönderildi
ordaki kadın ve cocuklara ama ülkenin şuanda bulunduğu durumdan ötürü içeri alınmamış paketler

benim çok yakın arkadaslarım yapıyor bu yardımı
dün benden rica ettiler
amacına ulaşabilecek bir yer bulabilir misin diye

daha evvel de bu siteden birçok yere yardım yolladık

inş bu sefer de olur:KK19:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X