Merhaba dün akşam misafirlerim vardı k.v ler ve eşimin akrabaları bütün herşeyi dörtdörtlük hazırladım ev temizliği düzen yemek ikramlar k.v genel olarak giyimin uyumlu olmasına çok önem verir mesela geçenlerde örgü patik ayağımda dışarı çıktım yani onlara gittim bir arkadaşı vardı ayağıma bakmış o gidince bana dedi ki dikkat et seni hor görürler sen Ahmet'in karısı sın güzel giyinmen gerekir (bunu sık sık tekrarlar ve bu cümlesi bana iticî geliyo) Ahmet kim yani cumhurbaşkanı mı yanlış anlamayın eşime çok değer veriyorum hepimiz insanız demek istedim kim derken neyse bu arada patik ayakkabının içinde gerçekten hiç hoş gözükmüyor biliyorum iki adımlık yer diye önemsememiştim neyse gelelim dün akşama dün çok şık bi etek ve bluz giymiştim evimiz soğuk olduğu için ayaksız külotlu çorap giydim birde ince çorap tabi bu ikiside siyah çok acele ettiğimden farketmemişim ayaksız çorap ince çorabın altından ve eteğimin altından gözüküyormuş eteğim araboy neyse kv karşımdaoturuyo uzuuuuun uzuuuun dklarca bacaklarıma baktı ne var diye düşünüp baktım gerçekten hoş gözükmüyodu ama diz donu gibi Abes deildi tabi sonra gittim güyaa daha düzgün dursun diye külotlu çorabı bileğime indirdim öteki çorabı üstünden geçirmedim yani böyle giyen birini görseniz ayıplarmıydınız lütfen dalga geçmeyin(daha önceki konularımdan bazıları a çok tepki verenler oldu) yorumlarınız neler kendimi kötü hissettim çorap yüzünden kv in bu tarz haraketleri beni ondan soğutuyo haksız mıyım