Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Örgü Kış modası
- Konu Sahibi Kalliste
- Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Teşekkürler kallisim bu iki model hoşuma gitti.. de... bu üst üste bindirmeyi nasıl ayarlıyoruz? Yan tarafları her sıra başında bir ilmek arttırarak mı?kaydirigubbakcemile2
Bir model daha vardı soru soracağım.. Onu da alıntılıyorum az sonra.. Unutmuşum..
- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Hah diğeri de bu.. Amma velakin... Bunun beden kol oyuntusunu ve belindeki hareketi yapmayı becerdiğim gün bi'de üstüne börek yapmazsam bana da püsküüt demesinler.. :roflol:
Teşekkürler kallisim bu iki model hoşuma gitti.. de... bu üst üste bindirmeyi nasıl ayarlıyoruz? Yan tarafları her sıra başında bir ilmek arttırarak mı?kaydirigubbakcemile2
Bir model daha vardı soru soracağım.. Onu da alıntılıyorum az sonra.. Unutmuşum..
Bu iki model benimde çok hoşuma gitti püsküütüm hatta Ayça'ya yapılacaklar listesine girmiş haberim yokkaydirigubbakcemile3 başka beğenenlerde var yani...
Kahverengi modelde yaka oyuntusu yok dikkat edersen, normalden daha geniş kol kesimi söz konusu, arttırma olmadığını çizgilerin düz çıkışından farkedersin, fotoğrafları alıntı yaparak büyütürsen daha net gözüküyor kesimi... Sadece kol kesimi var dediğim gibi birde çarpık ilikledinmi olay tamam :roflol:
Haftaya bir modele başlayacaktım bunları ilk sıraya almaya karar verdim şimdi :dilcikar:
Siyah mı koyu kahve mi anlayamadım diğer modelde yan bedende oyuntu var ve oyuntudan sonrada yandan arttırma...
Kırmızı modeli yapıp böreği fırına koyunca haber ver şişlerimi kapıp gelicem:roflol:
- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
O halde şöyle bir anlaşma yapalım.. Ben böreğin içini hazırlarken, sen de kazaklara başlarsın.. Sonra da bana ilmek bilgilerini verirsin.. Fena anlaşma değil sanki.. :roflol:
Dediklerinden sonra alıntımdaki ilk kazağa bir daha baktım.. Haklısın vallahi.. Aslında kazak normal örülmüş, hatta kol kesimi de normal.. Kadın eğri giymiş sadece... yerimseniben
Elimdeki Brezilya dizisi başrolündeki iki kazak seneye bitince bunlara başlarım artık.. :roflol: Ama ne olur ne olmaz diye bilgisayarıma da kaydettim üçünü de..
Dediklerinden sonra alıntımdaki ilk kazağa bir daha baktım.. Haklısın vallahi.. Aslında kazak normal örülmüş, hatta kol kesimi de normal.. Kadın eğri giymiş sadece... yerimseniben
Elimdeki Brezilya dizisi başrolündeki iki kazak seneye bitince bunlara başlarım artık.. :roflol: Ama ne olur ne olmaz diye bilgisayarıma da kaydettim üçünü de..
Söz vermeyeyim ama ben bir bakınayım sağa sola, umarım yardımcı olabilirim...a.s.Püskütüm hepsi harika canım,bayıldım..Şu an elimde bel lastiğini başladığım ama bir türlü örnek bulamadığım şişte takılıp kalan bir işim var..
Bu iki örneğe bayıldım bunların nasıl yapıldığına dair bana yardımcı olursanız sevinir.
Sevgilera.s.
picassawebden alıntıdır yazmışsınız rica etsem bu modelin şemasını eklermisiniz onlarda genelde şema olurda. bunu ördürücem çok hoşuma gitti.teşekkürler şimdiden
Evet genelde şemaları var picasadaki modellerin bazılarını da kayıt altına alıyorum ilk fırsatta gözden geçireceğim var ya da yok diye size haber veririm..a.s.