Merhaba. Maybelline afiniton fondöten, flormar stay perfect, maybelline eraser, nyx bare with me kapatıcılara internetten baktım. Cildinize iyi geldi mi tavsiye eder misiniz ? Buğday tenliyim. Yüzümde kırmızı ve kahverengi sivilce izleri kaldı. Gynesis kapatıcı kullanıyorum renkli fondöten gibi ama aynı zamanda güneş kremi. Bitmek üzere. Bu lekeler için doktora gittim fito ve acnelyse yazdı ama geçmiyor. Aynaya bakınca canım sıkılıyor. Çözümü olan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kırmızı ve kahverengi sivilce lekelerine çözüm var mı?
- Konu Sahibi Sena616
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım kendim çok etkili bir krem buldum kesin çözüm yıllarca aradım lazer sonrası yanık lekelerim çok şükür geçiyor güneş lekelerim bir ayda bitti bileMerhaba. Maybelline afiniton fondöten, flormar stay perfect, maybelline eraser, nyx bare with me kapatıcılara internetten baktım. Cildinize iyi geldi mi tavsiye eder misiniz ? Buğday tenliyim. Yüzümde kırmızı ve kahverengi sivilce izleri kaldı. Gynesis kapatıcı kullanıyorum renkli fondöten gibi ama aynı zamanda güneş kremi. Bitmek üzere. Bu lekeler için doktora gittim fito ve acnelyse yazdı ama geçmiyor. Aynaya bakınca canım sıkılıyor. Çözümü olan var mı?
Hamgisi yaCanım kendim çok etkili bir krem buldum kesin çözüm yıllarca aradım lazer sonrası yanık lekelerim çok şükür geçiyor güneş lekelerim bir ayda bitti bile
Yalan yaa reklam, nasil hemen inaniyorsunuz?Hamgisi ya
Kanza krem+serum+sabun seti ben kuzenim sayesinde tanıştım ve çevrem çok memnun kaldık ikinci kutumi sipariş edecem 3 ay kullanmak gerekiyor benim lazer lekerim bile neredeyse bitmek üzere güneş lekelerim yok artık tenim baya açıldı çok şükür tek problem çok sahtesi var piyasada sahtesi gönderiliyorHamgisi ya
Ahh ahhh bu derdi yıllardır çekiyordum ve şükür şuan yüzümde leke yok denecek kadar az.Merhaba. Maybelline afiniton fondöten, flormar stay perfect, maybelline eraser, nyx bare with me kapatıcılara internetten baktım. Cildinize iyi geldi mi tavsiye eder misiniz ? Buğday tenliyim. Yüzümde kırmızı ve kahverengi sivilce izleri kaldı. Gynesis kapatıcı kullanıyorum renkli fondöten gibi ama aynı zamanda güneş kremi. Bitmek üzere. Bu lekeler için doktora gittim fito ve acnelyse yazdı ama geçmiyor. Aynaya bakınca canım sıkılıyor. Çözümü olan var mı?
Hemen anlatıyorum
Her gece yüzüme niacinamide-arbutin serum sürdüm üzerine uyudum yıkamadan, sonra sabah yüz yıkama jeli ile yıkadım hemen sonrasında c vitamini serum, nemlendirici ve güneş kremi, evde otursam bile güneş kremi sürdüm ve leke karşıtı güneş kremi. Yani sadece bu iki serum ile geçirdim ve nemlendirmek için de su bazlı nemlendirici kullandım. Umarım işinize yarar
Ben 5 yıldır forum geziyorum yapmadığım işlem alamadığım serum kalmadı dermapenler peelingler kremler cildiye doktorları... Bu süreçleri yaşadığım için post bile açtım bir ay bekledim gerçekten sonuç alınca yazmak içinYalan yaa reklam, nasil hemen inaniyorsunuz?
Katiliminiz dunken ne ara post actiniz da 1 ay beklediniz?Ben 5 yıldır forum geziyorum yapmadığım işlem alamadığım serum kalmadı dermapenler peelingler kremler cildiye doktorları... Bu süreçleri yaşadığım için post bile açtım bir ay bekledim gerçekten sonuç alınca yazmak için
Neyse ben kib’ledim, reklam mi degil mi anlasilir yakinda. Bana gore reklam, uye olup adi sani duyulmamis bir urune methiyeler dusuyorsaniz bu reklamdir