• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı ve kahverengi sivilce lekelerine çözüm var mı?

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba. Maybelline afiniton fondöten, flormar stay perfect, maybelline eraser, nyx bare with me kapatıcılara internetten baktım. Cildinize iyi geldi mi tavsiye eder misiniz ? Buğday tenliyim. Yüzümde kırmızı ve kahverengi sivilce izleri kaldı. Gynesis kapatıcı kullanıyorum renkli fondöten gibi ama aynı zamanda güneş kremi. Bitmek üzere. Bu lekeler için doktora gittim fito ve acnelyse yazdı ama geçmiyor. Aynaya bakınca canım sıkılıyor. Çözümü olan var mı?

Yüzün kuruysa loreal kapatıcılarını hiç önermem bana eraserde iyi gelmedi sivilce yaptı onun dışında nyx gerçekten iyi bir kapatıcı tavsiye ederim

Merhaba. Maybelline afiniton fondöten, flormar stay perfect, maybelline eraser, nyx bare with me kapatıcılara internetten baktım. Cildinize iyi geldi mi tavsiye eder misiniz ? Buğday tenliyim. Yüzümde kırmızı ve kahverengi sivilce izleri kaldı. Gynesis kapatıcı kullanıyorum renkli fondöten gibi ama aynı zamanda güneş kremi. Bitmek üzere. Bu lekeler için doktora gittim fito ve acnelyse yazdı ama geçmiyor. Aynaya bakınca canım sıkılıyor. Çözümü olan var mı?
Canım kendim çok etkili bir krem buldum kesin çözüm 😌😌yıllarca aradım lazer sonrası yanık lekelerim çok şükür geçiyor güneş lekelerim bir ayda bitti bile

Kanza krem+serum+sabun seti ben kuzenim sayesinde tanıştım ve çevrem çok memnun kaldık ikinci kutumi sipariş edecem 3 ay kullanmak gerekiyor benim lazer lekerim bile neredeyse bitmek üzere güneş lekelerim yok artık tenim baya açıldı çok şükür 😍😍tek problem çok sahtesi var piyasada sahtesi gönderiliyor

Ahh ahhh bu derdi yıllardır çekiyordum ve şükür şuan yüzümde leke yok denecek kadar az.
Hemen anlatıyorum
Her gece yüzüme niacinamide-arbutin serum sürdüm üzerine uyudum yıkamadan, sonra sabah yüz yıkama jeli ile yıkadım hemen sonrasında c vitamini serum, nemlendirici ve güneş kremi, evde otursam bile güneş kremi sürdüm ve leke karşıtı güneş kremi. Yani sadece bu iki serum ile geçirdim ve nemlendirmek için de su bazlı nemlendirici kullandım. Umarım işinize yarar

Yalan yaa reklam, nasil hemen inaniyorsunuz?
Ben 5 yıldır forum geziyorum yapmadığım işlem alamadığım serum kalmadı dermapenler peelingler kremler cildiye doktorları... Bu süreçleri yaşadığım için post bile açtım bir ay bekledim gerçekten sonuç alınca yazmak için

Ben 5 yıldır forum geziyorum yapmadığım işlem alamadığım serum kalmadı dermapenler peelingler kremler cildiye doktorları... Bu süreçleri yaşadığım için post bile açtım bir ay bekledim gerçekten sonuç alınca yazmak için
Katiliminiz dunken ne ara post actiniz da 1 ay beklediniz?

Neyse ben kib’ledim, reklam mi degil mi anlasilir yakinda. Bana gore reklam, uye olup adi sani duyulmamis bir urune methiyeler dusuyorsaniz bu reklamdir

Back
X