Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde flormarı pek sevmem ama kalıcı rujlarının kırmızı tonları çok güzelBeyaz tenliyim ve asla koyu tam bir kırmızı bulamıyorum hep pembe alt tonlu. Önerisi olan var mı
O kadar haklısın ki, hangi kırmızıyı alsam pembelik çıkıyor altından. En cırtlak kırmızısını aldım o da pembe alt tonlu çıktı. En iyisi Merve Boluğur'a sormak lazım nerden alıyormuş ajsjksksBeyaz tenliyim ve asla koyu tam bir kırmızı bulamıyorum hep pembe alt tonlu. Önerisi olan var mı
Merve Boluğur kendi markasını çıkarmamış mıydı, onda kessinnn vardır tabiiO kadar haklısın ki, hangi kırmızıyı alsam pembelik çıkıyor altından. En cırtlak kırmızısını aldım o da pembe alt tonlu çıktı. En iyisi Merve Boluğur'a sormak lazım nerden alıyormuş ajsjksks
yıllardır kırmızı bildik onu, küçük sırlar dizisinden beri. geniş bir kırmızı ruj kataloğu vardır ajsjsjMerve Boluğur kendi markasını çıkarmamış mıydı, onda kessinnn vardır tabii
Mantıklı sjsjsjsO kadar haklısın ki, hangi kırmızıyı alsam pembelik çıkıyor altından. En cırtlak kırmızısını aldım o da pembe alt tonlu çıktı. En iyisi Merve Boluğur'a sormak lazım nerden alıyormuş ajsjksks