• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kıl tekniği kaş dizaynı Ankara

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Merysarrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
13
5
1
41
arkadaslar Kaş'ına kıl tekniği yaptıranlar bana yardımcı olabilir mi daha önce Yüksel Biçer 'e yaptırdım ama mahvetti kaşlarımı. Sarışın bir bayanım kopkoyu kalın bir kaş yaptı beğenmeyincede kavga gürültü çirkefliğin biri bin para. Şiddetle önermiyorum . Bu iğrenç kıl tekniğimi kime düzelttirenilirim yardımcı olun

emsal doğan iyi diyorlar ankarada bende merak eiyorum yaptırcam araştırıyorum
bir de red and white da zeynep hanım var onuda begeniyorum

Merhaba ben de bugün yaptırdım. Kumral kaşlarım, uygun renkte yaptı. Simdilik memnunum. Çok bilindik bir yer değil inkfloyd tattoo Nadide hn. Tam oturunca fotoğraf paylaşırım.

kıl tekniginde eger ankarada bir isim arıyorsanız kesinlikle yasemin terzioğlunu önerebilirim . üç senedir mikrobleding kıl teknigi kullanıyorum bu güne kadar kendim söylemedigim sürece kimse kaşında konturmu var diye sormadı inanılmaz dogal kendi dogal tunalı hilmide merak edenler için resim atabilirim

arkadaslar Kaş'ına kıl tekniği yaptıranlar bana yardımcı olabilir mi daha önce Yüksel Biçer 'e yaptırdım ama mahvetti kaşlarımı. Sarışın bir bayanım kopkoyu kalın bir kaş yaptı beğenmeyincede kavga gürültü çirkefliğin biri bin para. Şiddetle önermiyorum . Bu iğrenç kıl tekniğimi kime düzelttirenilirim yardımcı olun
Canım geçmiş olsun benimde kaşa ihtiyacım vardı en büyük korkum siyah durmasıydı. Ben tavsiye üzerin e dikmende biryere gittim çok memnun kaldım. Kimse kaş yaptırdığımı söylemeyince anlamıyor. Benimde istediğim tamda buydu. Ben memnun kaldım ama memnuniyet görecelidir istersen bi görüş en azından fikir edinirsin. Yada önce uygulamalarına bi bak beğenirsen görüş. Hatun kaş tasarım yazınca çıkıyor. Yakın zamanda meme yaptırdım pisikolojik bozuldu. En azından kaşlarda sorin yaşamadım.

Merhaba,
Bende 3 hafta önce kadar yaptırdım herkes doğal kendi kaşlarım zannediyor haftaya rötüş atılacak şuan çok doğal bakalım rötüştan sonra nasıl olacak Amkarada tunalıda yaptırdım.

ben ank da seneler önce nurdan hanım a yaptırmıştım. boyalar organik cihaz çok kaliteli.ve en önemlisi güleryüz.tene göre değişebiliyor süresi ancak son gittiğimde kıl teknik kaş ve diplineer yaptırdığımda plastik cerrah. dr. fatih öktem kliniğinde ümitköy de çalışıyordu. nurdan hanıma instagram dan nurdanminnet olarak ta ulaşabilirsiniz.. memnun kalacağınıza kefilim.. güzel olduğu kadar da becerikli hatun .cilt bakımı filan da yapıyor. işinde iyi.. tavsiye ederim..

Back
X