• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

k.k'ya ve carla verdeye teşekürler:))

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
41
Malatya
meraba arkadaşlar;
kadınlar kulubünde,carla verdenin anneler günü dolayısıyla yaptığı çekilişte carla verde terliklerinden biriside bana çıktı:):dance:.hiç düşünmemiştim bana çıkacağını. cucu-pete arkadaşım yabangülüm çekişte sende terlik kazanmışsın dedi.çok sevindim duyunca,bana kolay kolay şans gülmezdi ,süpriz oldu hemde anneler günü hediyesi oldu.bu gün terliklerim geldi hem çok güzel hemde çok rahatlar.ikide bir giyip eşime nasıl oldu,yakıştımı,güzelmi diye sorup duruyorum.adam usandı güzel oldu demekten artık:roflol:burada kadınlar kulubüne, sergüzeşt'e,nazlım'a emeği geçenlere ve carla verdeye çok teşekür ediyorum.tavsiye ederim kızlar deneyin ve görün.
:teytey: :hooray: :enbuyukkk:

Son düzenleme:
güle güle kullan bitanem hayırlı olsun terliklerin
bu arada ben sergüye küsüm herkese profilden çekilişi haber vermiş bana niye haber etmedin sergüm tavuğuna kış mı dedim kız:roflol:

güle güle kullan bitanem hayırlı olsun terliklerin
bu arada ben sergüye küsüm herkese profilden çekilişi haber vermiş bana niye haber etmedin sergüm tavuğuna kış mı dedim kız:roflol:

saol bi tanesi.aslında banada haber vermemişti ben nazarboncuğun profilinde gördüm.öylesine mesaj yazdım şansa çıkmış işte..

Güle güle iyi günlerde kullan canım benima.s.
Ne kadar anlamlı ve güzel bir hediye vallaa.s.
Tü benim şansıma tü tü :roflol:

meraba arkadaşlar;
kadınlar kulubünde,carla verdenin anneler günü dolayısıyla yaptığı çekilişte carla verde terliklerinden biriside bana çıktı:):dance:.hiç düşünmemiştim bana çıkacağını. cucu-pete arkadaşım yabangülüm çekişte sende terlik kazanmışsın dedi.çok sevindim duyunca,bana kolay kolay şans gülmezdi ,süpriz oldu hemde anneler günü hediyesi oldu.bu gün terliklerim geldi hem çok güzel hemde çok rahatlar.ikide bir giyip eşime nasıl oldu,yakıştımı,güzelmi diye sorup duruyorum.adam usandı güzel oldu demekten artık:roflol:burada kadınlar kulubüne, sergüzeşt'e,nazlım'a emeği geçenlere ve carla verdeye çok teşekür ediyorum.tavsiye ederim kızlar deneyin ve görün.
:teytey: :hooray: :enbuyukkk:

canımsın sen yabangülüm opuyorumnanaktan ben daha yeni gördüm burayı iyimi kaydirigubbakcemile3

sizler gibi hatır bilen yüreği sıcacık dostları görmek ne kadar güzel , ne kadar mutlu oldum anlatamam opuyorumnanaktan,
sizlere çok teşekkür ederiz carla verde ve nazlımmm adına ..iyiki varsınız ve hep var olasınız..:enbuyukkk:

güle güle iyi günlerde giy canim benim
ayaginda eskisin insallah aslinda eskimesinler ya cok güzeller :))))))
sans daima yüzüne gülsün ve hep senden yana olsun canim

anneler gününde kazanmis olmanda ayrica cok güzel

buarada ben hala ulasamadigim icin terliklerime catlayip patliyorum fakat sizinkiler eskicek benimki yepisyeni elime gecicek iste ozaman hava aticam dermisim :)))))))

yaban gülüm terliklerini güle güle kullan iyi günlerde şansın bol olsun inşallah....
teşekür ederim canım;))
Güle güle iyi günlerde kullan canım benima.s.
Ne kadar anlamlı ve güzel bir hediye vallaa.s.
Tü benim şansıma tü tü :roflol:
evet çok güzel bi hediye oldu.henüz anne olamadım ama anneler günü hediyesi aldım:)
İyi günlerde kullan canım ayağında paralansın delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canımsın sen yabangülüm opuyorumnanaktan ben daha yeni gördüm burayı iyimi kaydirigubbakcemile3

sizler gibi hatır bilen yüreği sıcacık dostları görmek ne kadar güzel , ne kadar mutlu oldum anlatamam opuyorumnanaktan,
sizlere çok teşekkür ederiz carla verde ve nazlımmm adına ..iyiki varsınız ve hep var olasınız..:enbuyukkk:
canım benim sizde iyiki varsınız.yoksa bize kim carlaverde gönderecekti:)))şansım hiç gülmez benim ama demek kısmetimde varmış geldi.teşekür ederimopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güle güle iyi günlerde giy canim benim
ayaginda eskisin insallah aslinda eskimesinler ya cok güzeller :))))))
sans daima yüzüne gülsün ve hep senden yana olsun canim

anneler gününde kazanmis olmanda ayrica cok güzel

buarada ben hala ulasamadigim icin terliklerime catlayip patliyorum fakat sizinkiler eskicek benimki yepisyeni elime gecicek iste ozaman hava aticam dermisim :)))))))

canım gelir merak etme.ben kıyamıyorum giymeye.bi rahat bi rahat anlatamam.benim ayak biraz sorunluda:bbo:taraklı olduğu için hiç bir ayakkabıda rahat edemiyorum.kaç tane ayakkabı aldıysam problem yaşamışımdır.ama ayağımda terlikmi var bilmiyorum.hatta burdan ist.koşarak giderim:1rolleyes::)))))saolsunlar bizi sevindirdiler allahta onları sevindirsin işallah..:Saruboceq:

güle güle kullan. benim çekilişten bile haberim yoktu paramla alıcam ama numarada kararsızım. benimde ayağım sorunludur taraklı deil ama. 38 boydan küçük geliyor 39 büyük. carlaverdede kaç numara tercih edeyim.

güle güle kullan. benim çekilişten bile haberim yoktu paramla alıcam ama numarada kararsızım. benimde ayağım sorunludur taraklı deil ama. 38 boydan küçük geliyor 39 büyük. carlaverdede kaç numara tercih edeyim.

sevgili arzuco sana 9545-51 kod numaralı terliğin 39 numarasını tavsiye ederim, yanlardan yapışkanlı olduğu için istediğin gibi ayarlayabilirsin..sevgiler:)

teşekür ederim..
canım ayak numaran kaçsa ondan al.mesela çekilişten büyük olabilir diye bazı arkadaşlar bir numara küçük istemişler ama olmamış ayaklarına.bende aslında 39 giyiyorum 38 yazmak benimde aklımdan geçti ama iyikide 39 yazmışım yoksa olmazdı ayağıma.tam ayağıma göre geldi:)))

teşekür ederim canım;))

evet çok güzel bi hediye oldu.henüz anne olamadım ama anneler günü hediyesi aldım:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim sizde iyiki varsınız.yoksa bize kim carlaverde gönderecekti:)))şansım hiç gülmez benim ama demek kısmetimde varmış geldi.teşekür ederimopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım gelir merak etme.ben kıyamıyorum giymeye.bi rahat bi rahat anlatamam.benim ayak biraz sorunluda:bbo:taraklı olduğu için hiç bir ayakkabıda rahat edemiyorum.kaç tane ayakkabı aldıysam problem yaşamışımdır.ama ayağımda terlikmi var bilmiyorum.hatta burdan ist.koşarak giderim:1rolleyes::)))))saolsunlar bizi sevindirdiler allahta onları sevindirsin işallah..:Saruboceq:

opuyorumnanaktanne mutlu sana canim benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin canim rabbim herkezi sevindirsin insallah:Saruboceq:

Back