K.K'da dostluk böyle kurulur

turuncu86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
1.376
0
Biz mayıs ayı itibarı ile kk sayesinde çok güzel dostluklar kurduk.hepimiz ayrı illerde yaşıyoruz ama gönüllerimiz bir oldu.En yakınımızın bilmediği dertleri sıkıntıları sevinçleri paylaşıyoruz hergün
dileriz böyle dostlukları sizlerde yaşarsınız.
Herkese kucak dolusu Sevgiler... a.s.

Son düzenleme:
ben de hoşgeldm cnm kaydirigubbakcemile3
bacım dün den dediydim ya bugünü ailecek dışarda geçirdik çocukları gezidirdik sinema filan malum bugün onların günüydü :lepi:
aşk-ı memnu yu diom nan hepiciği 2 dizim var izlediğim :nazar:

he hem 23 nisan hem doğum günü süper olmuştur valla keşkü sizin bebeniz olaydım :roflol::roflol: nese yarında sen fink atıcan artık kk buluşmasında :1closedeyes:

dizi işini anamadım sedoşş sürekli bişiler izliyo ayşegül öle kim neyi hangi gün çözemedim daha :tomato:

slm cnm hoşgeldn Şeniz
oldu..okadar lafa bıde...
ay sen baya kızmışın :teselli:
oğlanın sütü yoktu ben almadım o alcak dıye simdi problem oldu ben neden almamısım..
üff zati önemli bişi olsa şaşardım klasik karı-koca saçmalığı :nazar:
he hem 23 nisan hem doğum günü süper olmuştur valla keşkü sizin bebeniz olaydım :roflol::roflol: nese yarında sen fink atıcan artık kk buluşmasında :1closedeyes:

dizi işini anamadım sedoşş sürekli bişiler izliyo ayşegül öle kim neyi hangi gün çözemedim daha :tomato:
he nan inş. yarında benm günüm hihoyyyt
Gel anam bosver karsılıklı yakak ıkı tane salla gıtsın.. :nazar:

bende yakcem bendeee :nazar:

hoşgeldin canım a.s.
oğlanın sütü yoktu ben almadım o alcak dıye simdi problem oldu ben neden almamısım..
ay boşver ya hepsi aynı öküz yeminle. benimkide akşam ne lazım dedi şu bu dedim başka söle dedi yok bişi dedim gitmiş bi sürü ıvır zıvır almış gelmiş napmaya çalışıyosa artık. oturam onla birmi olam şimdi
Gel anam bosver karsılıklı yakak ıkı tane salla gıtsın.. :nazar:

ne yakmasıymış o bakem yakarım sizi

80265d507e50b1ef4584b4b.gif

Ciciler yaptın geldin demek. Afiyet olsun şekercim. Ye sen rahat rahat yemeğinizemuszemus

gunaydınnnn

bugun 1e kadr calısıyorum evde pc bozuk servıste hala
o yuzden gelemıyorum aksamları
bı halolsun burda olcam

herkeze günaydınlarrrrrr
nasılsınız kk gülleriiii hadi artık bu topik kaynaşsın konuşalım sohbetler edelim olmiyi böleee

merhabaa kızlarrrr!!zemuszemus
busemm böcükk öptümmm şekerlerr!!Şeniz

h geldın cnm
ben 2 gıbı cıkcam yalnız
evdede pc yok servıste:gitme:
bolbuldum böcükçüm pc bozuk demek benimkide öle valla zorla çalışıyoo yarım gün mü çalışıyosun bugün ayyy hava okadar güzelki evde durasım gelmiyo eşimde bugün eğitimdeee akşama doru gelicekkk:gitme:
merhabaa kızlarrrr!!zemuszemus
busemm böcükk öptümmm şekerlerr!!Şeniz

bende seni öptm derincimmmopuyorumnanaktan

canım arkadaşım derinim birkezde burda kutlamak istedim doğum günün kutlu olsunnnnn

X