- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
benimde 1 hafta olucak bende görür görmez geldim buraya ama ilk kez sohbet ediyorum
her gece uğruyorum mesaj atıyorum ama kimse yazmamıştı boshayallersmile
Melikeeee uyudun mu kızzz yoksaaaaakaydirigubbakcemile3
Ahhh canımmmm ben yazarımm sanaaaa:teselli:
yok yok burdayım kaydirigubbakcemile5
ben evli ve çocukluyum kaydirigubbakcemile3
5 yaşında oğlum var çalışmıyorum da hamile kalınca işi bıraktım
evle kafayı yiyorum anlıycağın hihoyyyt
bütün gün oğlumla da aynen bu şekildeyiz alsanaalsanasmile
amin herkesin
kuzenimde uni de boğuşup duruyor oda aynen senin gibi haklısın vallahi kolaylık versin allah
hangi şehirdesin ben ist deyim bu arada yaş da 28 oldu yaa yaşlanıyoruz
eşimde ankaralı ama sürekli ankarada kalmamış ist le ankara arasında gidip gelmiş ailesinin çoğuda orda sayılırSağol canımm
Ben Ank lıyım
yok be gülüm daha 28 yaşındaymışsın
Bende 21 yaşındayımm
eşimde ankaralı ama sürekli ankarada kalmamış ist le ankara arasında gidip gelmiş ailesinin çoğuda orda sayılır
bende bir kaç kez geldim ankaraya
ilk kez ankaraya gittiğimde 4,5 sene önce eşim ve kuzenleri beni gezmeye diye çıkardılar akşam 8 den sonraydı
ben inanamamıştım o saatlerde ist de trafikten arabada ilerlemek mümkün değildir ama ankara bomboş gelmişti bana, 1 saat bile olmadan bitti dediklerini hatırlıyorum hadii canım falan olmuştum
ben de doğma büyüme istanbuldayım annemle babamda ist li
ist i sevmiyorum aslında kalabalığından çok sıkıldım bunaldım artık ayrıca hiç de güvenli gelmiyor artık birde çocuk olunca hepten korkmaya başlıyor insan eşimde bende buralardan kaçmak için yer arıyoruz
deniz olmalı mutlaka ist in tek çekilir yanı giremesek bile o boğazın görüntüsü ve havası ordaki varliği yetiyor sanırım
onun için deniz olsunda girmeden uzaktan baksamda olur gittiğim yerde
burda da parklarda bahçelerde takılman imkansız, bizim burda oturduğum semtte bahçe ve park alanı var ama neyse girmiyim o konuya şimdi
bizimde boğaz var ama sorsan en son ne zaman o tarafa gittin diye unuttum bile kaydirigubbakcemile3
orda var ya biliyorum ya o yetiyor galiba bana
gerçi ben ev kuşuyumdur kaydirigubbakcemile3
biri hadi dışarı çıkalım demese kendimi asla kaldıramıyorum,üşeniyorumda
seneye oğlum okula anasınıfına başlıyor artık o zaman gelince sabah akşam çıkıcam
hatta bu sene eylülde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?