K.K 'nın qece kuşları kulübü :d

ben de çoğu gece burdayım, 3-4-5 Allah ne verdiyseboshayallersmile

ee daha daha nassınız :ecrin_bebek: burda nası shbet edilceğini pek bilmiyom idare edin

bir yandan da okan a bakıyorum bitti şimdi o da
herkesi yatırıyorum anca kafamı dinliyorum anlıycağınız kızlar
sessizliği dinliyorum zemuszemus

bende eskiden çok takılıyordum uykusuzluklarımı aşmak için neti kapattırdım o da kar etmedi bana tabii yine burdayım işte

İyi geceler kızlarr
Bende geceleri burda oluyorum genellikle uyuyamama gibi bi problemim vardaaakafamçokkarıştı

bende ne denediysem olmuyor işte uyuyamıyorum
tam uykum geldi diyip yatağa yatıyorum herşey sil baştan oluyor kalk yine yat evin içinde dönüp duruyorum işte

bende ne denediysem olmuyor işte uyuyamıyorum
tam uykum geldi diyip yatağa yatıyorum herşey sil baştan oluyor kalk yine yat evin içinde dönüp duruyorum işte

Aynen yaa uyuyamıyorum birde midem ağrıyoo benim bu gece yaa :gitme:

ben çok acıkıyorum ya. davul gibi olcam bu gidişle

çok mu yedin gece ?
yada tam tersi az yediysen belki karnın acıktı farkında değilsindir
banada bazen oluyor çünkü

Yok canım benim mide ağrımın sebebi stress bilmiyorumkismile
Bu arada ben Dilayyy
Ben sizi ilk kez görüyorummm

bende melike a.s.
gece kuşları varmı aranızda diye bir topik açmıştım ama zaten varmış ben görmemişim kitlendi haliyle
bende burayı keşfetmiş oldum böylece

bende melike a.s.
gece kuşları varmı aranızda diye bir topik açmıştım ama zaten varmış ben görmemişim kitlendi haliyle
bende burayı keşfetmiş oldum böylece

Bende bu topiği ilk kez görüyorum daha önce görseydimm zaten hemen dalardımmkaydirigubbakcemile3

benimde 1 hafta olucak bende görür görmez geldim buraya ama ilk kez sohbet ediyorum
her gece uğruyorum mesaj atıyorum ama kimse yazmamıştı boshayallersmile

Melikeeee uyudun mu kızzz yoksaaaaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…