K.K 'nın qece kuşları kulübü :d

o ne demek kıı, biz olgun gadınlarız, diğerleri çocuk:1closedeyes::1closedeyes::roflol::roflol:

kim demiş ben 18 .500 ğum:dilcikar::roflol:

bizde büyüdük emeee :ecrin_bebek:
sizin hızınıza yetişemiyozz hele ben bu pandoraya hiç yetişemiyorummm
ışın hızı var sırnaşık şey

:lepi:
ışın hızımı iyi yansıtırım ama bak hee,aynayı sıkı yut bana doğruyerimseniben

eeeee gadın doğru söylüyo, pandora yani

kaydirigubbakcemile3

ay kızlar size doyum olmaz ben gittim, eyi geceler, şimdiden christmastınız mübarek olsun:roflol:

avatara bak sonra imzaya bakkaydirigubbakcemile3

ay kızlar size doyum olmaz ben gittim, eyi geceler, şimdiden christmastınız mübarek olsun:roflol:
ex rouge - eksin yeni pandora sinemalarda...:1rolleyes:a.s:lepi:
ii gecelr

kaydirigubbakcemile3

seninde canım.. 2010 senin yılın olsun opuyorumnanaktan

ooo biz de eskidik artik ya nikah ahric birde 7 yilimiz var bizim ya:kedi:

vayyy ne güzel özendirmeee:kedi: bizim o kadar yok. çok tazeyiiz daha.

cok hos buldum hepinizi bu saatte muhabbeti iyice koyulastirmisiniz kocalari ekip buraya mi kactiniz benim gibikaydirigubbakcemile2

cok hos buldum hepinizi bu saatte muhabbeti iyice koyulastirmisiniz kocalari ekip buraya mi kactiniz benim gibikaydirigubbakcemile2

hayyıırrr koooocam yok evde daha işte :çok üzgünüm: :gitme:

ama az önce konuştum yarım saat sonra falan gelcekmişşşopuyorumnanaktan :sm_cool::dance:

benim kocişin işi her akşam 3-4 gibi biter... ben her gece böyle gece kuşuyum. ama burayı yeni buldum

pandora alınt
hoşgeldin canım konusuz daldan dala...nerye akarsak oraya doğru

pandoranın suları hiç kesilmiyor

sagol pandora tsk ettim.
geyik yapmayida hic beceremem belki sizlerden ogrenirim

:) boşver o zaman geyik yapma muhabbet edelim:) opuyorumnanaktan

senin nickin çok güzel hep merak ediyordum sorayım sizi burda bulmuşken. eşinin adı ferhat mı ? nicki öyle mi esinlendiniz merak ettim:kedi:

:) boşver o zaman geyik yapma muhabbet edelim:) opuyorumnanaktan

senin nickin çok güzel hep merak ediyordum sorayım sizi burda bulmuşken. eşinin adı ferhat mı ? nicki öyle mi esinlendiniz merak ettim:kedi:

cok tesekkur ederim canim cok sagol.
evet esimin ismi ferhat keske benim ismimde sirin olsa derdim(ismim sirin degil) hep arkadaslarimda sen zaten ferhatinsirinisi derlerdi oradan esinlendim.
senin nikinde ilginc?anlami nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…