delikafadulden hiç uyucakmış gibi gitmiyon he :roflol:hepinizi sevgi ve hasretle kucaklar,ninnileriniz ve kuzularınız bol ve bereketli olmasını temenni eder,yorgan ve yastıklarınızın bir bulut ve yumoş yumuşaklığı kıvamında ve aykalarınızda çoraplarınızı çıkarmak süreti ile yatağa teşrif etmenizi arzu ederim ki ,zira gün boyu kokuşmuş ayaklarımızın çorabımıza sinmişş ve cebren hatta hile ile de kokmasının bizin uyku sırasıbda gelen kokulardan dolayı kötü rüya ,kabus,ve karabasan gibi ,pek naaa hoş ,olmayan durumları yaşamamıza sebebiyetinden dolayıdır ki böyle diyorummmm bennn!!!:dance::sm_cool::roflol::roflol::roflol:
iyi gecelr kızlar öptüm hepinizi muaahhhhh:1hug:
delikafadulden hiç uyucakmış gibi gitmiyon he :roflol:
ne güzeld eyazmışşş
yüksek bi enerjiyle gidiyır hadi hayırlısıı kaydirigubbakcemile2belki baska işi vardır :jeyyar: şakkıdı kaydirigubbakcemile3
adamda pireler uçuşuyo kız:jeyyar:belki baska işi vardır :jeyyar: şakkıdı kaydirigubbakcemile3
nükleer termik santralini benim motora bağladılar:roflol::roflol:yüksek bi enerjiyle gidiyır hadi hayırlısıı kaydirigubbakcemile2
kim demişşşnaniknanikdelikafaduldenemdev ikimiz kaldık bea topikteee
önce mırrrrrrrrrrrrrrrrrr,anamm bu pandora çok uyanık
kedi kadın bu zati kaydirigubbakcemile2
senemcig kedin kadın bizi uyutupta gitçek fisfisfis
kendi görünmez olabülüü biz kabak gibin yayılmışız:
ben casper moduna takılıyorum...olsun yiğidin malı meydandadır naniknanik şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?