ne kadar ufo gören masum köylüymüşümm :sinifsinif:
bide gittim kapişto diye bi üye aradım.imzasında birine ithafen yazıyo sandım chevi delikafadulden
yarın kaça kadar uyursunuz bayanlar?
+18 le alakası yok ama :tomato:
oyyy mesajını buldumm geçmişe bakarken:teselli:bende iyiyim tşkler az önce bir konu vardı iyi yazanda vardı kötü yorum yapanda. moderator şuanda banlamaya başladı. belki de beni de banlayacaklar. korkuyorum
oyyy mesajını buldumm geçmişe bakarken:teselli:
sen mantıklı hatunmuşunn iyi şeyler yazmışın ben okudum :1hug:
:1ninca: anladımm kapitoo kapiştooo kapişiko temememdev:sen bugün kopardın zaten beni imzaları anlama kıtlığı çekion bu gece sen :teselli:sırnaşık şey
al _bahar...1 de uyanırım bendelikafadulden
:roflol: kızz nasılda yağmırda titreyen küçük kıs çocukaları gibi sevimli yazmışınnemdev nerde buldun bunu bea :roflol:
:roflol: kızz nasılda yağmırda titreyen küçük kıs çocukaları gibi sevimli yazmışınn
içime sokasım geldii senihihoyyyt
bide kart ne bu kalpler ne diye soruyodun ya çok tatlıydın yav Şeniz
al baharı diyorum işte burdaa kız yakız o al_bahar dı emdev kıs senin hatlar kesilmiş,
hadi uyuyalım kızlar
hepinizi sevgi ve hasretle kucaklar,ninnileriniz ve kuzularınız bol ve bereketli olmasını temenni eder,yorgan ve yastıklarınızın bir bulut ve yumoş yumuşaklığı kıvamında ve aykalarınızda çoraplarınızı çıkarmak süreti ile yatağa teşrif etmenizi arzu ederim ki ,zira gün boyu kokuşmuş ayaklarımızın çorabımıza sinmişş ve cebren hatta hile ile de kokmasının bizin uyku sırasıbda gelen kokulardan dolayı kötü rüya ,kabus,ve karabasan gibi ,pek naaa hoş ,olmayan durumları yaşamamıza sebebiyetinden dolayıdır ki böyle diyorummmm bennn!!!:dance::sm_cool::roflol::roflol::roflol:
iyi gecelr kızlar öptüm hepinizi muaahhhhh:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?