• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs Dr.Münür Şago'ya gidenler....

hapless

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
12
2
6
34
İstanbul
merak edenlere söyleyebileceğim şudur arkadaşlar...
biraz zor ve uzun bir tedavi sürecim oldu.rahim kalınlığım istenilen kalınlığa ulaştı. 9.5 mm ve 3 çizgi dedi doktorum.donorümüzden bize 17 yumurta ayırdılar.15 tanesi döllendi.şu anda 13 embriyomuz var.yarın inşallah 3 tanesi transfer edilecek.geri kalanlar ileride kardeş için dondurularak saklanacak.çok çok heyecanlıyım.Dr.Münür Bey olacak sen merak etme diyor ama insan yine de heyecanlanıyor.embriyolarımıza cinsiyet ayrımı yaptıracaktık ama ilk çocuğumuz olacağı için etik olmadığından yapmadılar.biz de ısrar etmedik.geride kalan embriyolarımız için ileride bu işlemi de yapıcaz.
Allah herkesin yardımcısı olsun.gerçekten kolay değil.yeni başlayacak ve merkez arayan arkadaşlara önerim Gyno-Life Tüp Bebek Merkezi kesinlikle tavsiye ediyorum.Dr.Münür Şago ve Dr.Hayat İzel mükemmel iyi doktorlar..Sizi dinliyorlar,ne hissettiğinizi çok iyi biliyorlar ve gerçekten onların yanınızda olduğunu hissettikçe daha çok mutlu oluyorsunuz.Endişe değil heyecan hissediyorsunuz.Bu çok önemli.
asla pes etmeyin..mutlaka anne olmak için çabalayın..mutlaka bir gün olacak..Allah yardımıcısı olsun hepimizin..

haples yazdıklarını okuyunca çok sevindim. İnşallah her şey yolunda gitmiştir, isteğine kavuşmuşsundur. Umarım mesajımı görürsün. Ben de gyno life'da başlamayı düşünüyorum. Benim bir çok denemem oldu, kendi yumurtalarım ile. Sağlıklı embriyo 3 kez elde ettik ama tutunamadı ne yazık ki. Şimdi donasyon düşünüyoruz ama tutunma problemi yaşamaktan korkuyorum. Sen öncesinde bazı tetkikler falan yaptırmış mıydın? ERA testi gibi? Ya da rahim içine bazı ilaçlar veriliyor, daha sağlıklı bir ortam hazırlamak için, öyle bir şey yapıldı mı? Bir de sen de daha önce kendi yumurtalarınla denemiş miydin? Cevap yazarsan çok sevinirim...

Sansliymişiniz dönörden okadar yumurta toplanıp elinizde kalan sayisida müthiş 3 kez Münir beyde denedim 3 de olumsuz malesef

Back
X