k.baba

anladıklarım

1 esının babası senı ıstememıs

2 esın senın destekcın

3 esın senı ailesine gostermıycekmıs

oyle karmasık yazıkı nefes almadan okudum noktları gormeyınce duramadım

emınım esının ailesi senı gormek ıcın can atıyorlardır

ayrıca kaynın baskasına asıkmıs sanane bundan ve bızene bundan buraya yazıyorsun

sunuda unutma kaynın baskasına asık dıye eltını burada kucumseyıp asagılıyorsun ama Allahın sopasının nerden gelıcegı bellı olmaz gun gelır eltın sana boyle bır seyden dolayı uzulmesınde

valla tatlım kusura bakma ama ben bu konuda bi sorun göremedim..
eşin senin yanında..
daha ne olsun...
sana maddi anlamda yardım etmemeleri sorunsa eğer bu baştan belliymiş zaten...
eşinin ailesi seni istememiş ama eşin buna rağmen herşeyi göze alıp evlenmiş..
sen hala yardımdan bahsediyosun...
bende sevmediğim birine rahat etsin diye yardım etmem açıkçası...

hee valla bırde olayın bu kısmı var bende sevmedıgım bırıne rahat etsın dıye yardım etmem

hee valla bırde olayın bu kısmı var bende sevmedıgım bırıne rahat etsın dıye yardım etmem

konu sahibi arkadaş en baştan düzgün noktalı virgüllü açıklayıcı ve sırasıyla yazarsan anlayabiliriz belki

arkadaşlar derdim olduğunu idda etmiyorum. bunların hepsiyle savaşan benim, eşim arkamdaydı ALLAH razı olsun ben sadece derdimi paylaştım ya kasmayın kendinizi bu kadar! soru sordum bayramda gideyim mi? diye cevap veren oldu sağolsunlar. bide karmaşık yazdım bugün çalışıyorum haliyle. eltimi ne rencide ediyorum ne dalga geçiyorum hatta durumuna ilk ben üzüldüm öyle olsa yüzünede dalga geçerdim, arkasından da geçerdim. o benim arkamdan neler söylemiş kaldı ki önümde kocamı küçültmeye çalıştı ve alay etti. yeni gelinim diye sustum bunu 9 ay sonra öğrendim ama kesinlikle dalga geçmedim hatta bilakis üzüldüm

burda ne demek istediğinizi anlamadım

bence cevap belli kimseyle küs olmayıp; herkesle mesafeli olacaksın.
eşini evin bil. yanında ol. eğer o sana karşı iyiyse.

kız yoksa kötümüyüz biz....

hahahah kesın oyleyız

ne kasıcam kendımı hayret bırsey ne kadar uzuldugun bellı ımalı sozlerınden...... ayrıca sorunu basta yazmadın sana sorunun nedır denınce bayramı soyledın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…