- Konu Sahibi mecnunkays
slm yeni üyeyim 1.5 yıllık evliyiz beni k.baba istemedi.. kaynım k.babamın evinde oturuyor bizede kira vereceğini söyledi vermdi ama kocamla ayrılmamızı istedi boşanmamızı istedi. kaynım kendi düğünümüzde eşimin uzattığı eli boş çevirdi evime gelmedi tebrik bile etmediler eltim beni kıskanıyormuş çevre ve görümcem diyor aslında kendisine acıyorum çünkü kocası başkasını seviyo önümde bekar görümcemi eziyo rencide ediyo bide hizmetçi gibi kullanıyo k.babam boşanmamızı istiyordu eşim yokken onu bana karşı dolduruyordu çok sinirlendim evime gitmek için 1 liri eksikti sadece 1 lira istedim önümde ağladı yok param diye yarım saat yürüdüm ve sora sora evime geldim. istanbula taşındım eşyaların bi kısmı kalsın dedik evde yok benım yerım dedı tam 4 odası var biri boş. annem 3 aylık erzak hazırladı bi çeyiz düzdüm milletin ağzı açık kaldıonun için bende çalıştım.takı olarak 100grm altın yapıldı borc harç kiraya gitti taşındım babam ve abim memleketten yardıma geldiler aynı memlekette oturduğumuz iki kaynım ve k.babam hastayız dediler eşyamın yarısı babamlarda kaldı biz yeni evliyken k.baba ve bekar görümce ve kaynm 1 kilo et getirdiler illa pişirip yiyecekler geçtiler pişirdiler eşimde bende yiyemeden sofrada tabaklar silindi aynı keza büyük görümcem hepsi ton ton eşim o aileden nasıl çıktı bilmiyorum çok yiyolar ya eşim zayıf az yer ama ailesi için diyemem eşimin amcasının hanımı bana bütün paralarını yemeye harcarlar gerçekten boğazları hiç durmuyo. biz severek evlendik eşim beni kollar eşim asla kendini ailesinin önünde ezdirmez kürtaj oldum bebişi kaybettim arayan çıkmadı eşim işsiz kaldı halimizi sormadılar babama zeytine yardıma gittim vay be o zaman bir gelinleri olduğunu hatırladılar eşimin hiç ailesiyle görüşmüyorum hepsi iki yüzlü ayrı şehirde değiliz ama 1 saat var aramız da ama hayatta gitmem geçen hafta gittik eşim merkezde bıraktı kendi çıktı eve hakkı olan zeytinyağını aldı seni asla onlara göstermem boşver çatlasınlar dedi iki gün önce geldi k.baba beni ezmeye kalktı avucunu yaladı.eşim sakin.olmamı söyledi ama arkadaşımın konusundan girdim kira konusunu açtım aynı şeyi ben yaşadım hakkımı helal etmiyorum dedim. eşime tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış haber olsun diye söyledim arkadaşlar iyi gelin olmak adına herşey yaptım ama onlar beni kabullenemediler hatta eltimle beni kıyasladılar hiçbirşey almamışta ben öyle söylemeyin kızın aile durumu yoksa ne yapsın dedim meğer arkamdan neler demiş yinede acırım kocası başkasına aşık kadını arayıp salak salak konuşuyormuş ama kadın ben uyuzla evlenmek isteseydim topalla evlenmezdim demiş. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bulamasada satın almış.