aslında şöylede bakarız bu olaya,maymunun hesabından bu yorumları yazdığına göre evrimimi tamamlamadım. bende bir maymunum diyerek kendini maymunuyla aynı kefeye koyuyordıur..Belki de dünyaca ünlü bir ergen, evrimimizi henüz tamamlayamadığımızla ilgili mesaj vermeye çalışıyordur.
aslında şöylede bakarız bu olaya,maymunun hesabından bu yorumları yazdığına göre evrimimi tamamlamadım. bende bir maymunum diyerek kendini maymunuyla aynı kefeye koyuyordıur..
Valla öyleyse de bu itirafı yaptığı için gines rekorlar kitabına girmesi lazım.
ergenin yaşına veriyorum. Öte yanda maaşlı çalışan medya asistanlarına "bana bakın yellozlar dünyadaki tüm doğal afetleri ve felaketleri takip ediyosunuz her biriniz üçer kelimeden 15 kelime eder bide eylemleri felan hariç tutun olaylara garışmayak bi virgülünüzü eksik görürsem atarım hepinizi işten hadi bakim göriim sizi ehehe" diyerek tweet yazdıran rihanna mııı, libidosunun getirdiği hormonlarla evine maymun alıp onun ağzından tweet yazan birber mı diye sorsan, bu kıyastan kim galip çıkar bilemedim.
bu salak kaç türk kızıyla tanışmışki. bir tane bile yoktur tanıdığı.Turk kizlari ter kokuyor diyen bu ergen miydi? Amerikada bunun gibisi cok karistiriyorum.
Birde amerikada sahilde yatan kilolu bir kadina kıyıya vurmus balina demisti.
Yani diyecegim su ki soylediklerini kaale alip sinirlenmeye degecek biri degil.
bu salak kaç türk kızıyla tanışmışki. bir tane bile yoktur tanıdığı.
ay bu konsermi verdi. birde gidenmi oldu. yazkk o bilet paralarına.Turkiyeye geldi ya konser icin kuliste muliste tanisti sanirsam.
ama hala bizim genclerimiz oluyor bunun icin. Git tarkani kenan doguluyu emre aydini sev. Prim vermemek lazim boylelerine.
Turk kizlari ter kokuyor diyen bu ergen miydi? Amerikada bunun gibisi cok karistiriyorum.
Birde amerikada sahilde yatan kilolu bir kadina kıyıya vurmus balina demisti.
Yani diyecegim su ki soylediklerini kaale alip sinirlenmeye degecek biri degil.
ay bu konsermi verdi. birde gidenmi oldu. yazkk o bilet paralarına.
ay bu konsermi verdi. birde gidenmi oldu. yazkk o bilet paralarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?