• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Justin Bieber'in tepki çeken Soma mesajı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Justin Bieber'in tepki çeken Soma mesajı
Justin Bieber, maymunu Mally'in Twitter hesabından Soma faciasıyla ilgili tweetler atarak faciayla dalga geçti.

A+A-
1.jpg

Dünya'nın en sansasyonel şarkıcılarından birisi olan Justin Bieber Türkiye'de ve Dünya'da büyük yankı uyandıran Soma ile ilgili şok edici bir tweet yayınladı ve bir anda tepkilerin odağı oldu.
SOMA'YLA DALGA GEÇTİ

Genç şarkıcı Justin Bieber'in geçen sene aldığı maymunu Mally'nin Twitter hesabına girip Soma faciası ile ilgili tweetler atıp, Türk hayranlarına güçlü kalmalarını, onları çok sevdiğini ve Türkiye için dua ettiği şeklinde tweetler attı ve atmaya devam ediyor.
Ancak Bieber'in bu hareketine büyük tepki var. Bir maymun adına açılan hesaptan değil de, kendi hesabından destek olması gerektiğini düşünen Bieber hayranları bu hareket için Bieber'in Türk halkı için dalga geçtiğini de iddia ettiler.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/yasam/73119/Justin_Bieber_in_tepki_ceken_Soma_mesaji.html

Belki de dünyaca ünlü bir ergen, evrimimizi henüz tamamlayamadığımızla ilgili mesaj vermeye çalışıyordur.
aslında şöylede bakarız bu olaya,maymunun hesabından bu yorumları yazdığına göre evrimimi tamamlamadım. bende bir maymunum diyerek kendini maymunuyla aynı kefeye koyuyordıur..

aslında şöylede bakarız bu olaya,maymunun hesabından bu yorumları yazdığına göre evrimimi tamamlamadım. bende bir maymunum diyerek kendini maymunuyla aynı kefeye koyuyordıur..

Valla öyleyse de bu itirafı yaptığı için gines rekorlar kitabına girmesi lazım.
ergenin yaşına veriyorum. Öte yanda maaşlı çalışan medya asistanlarına "bana bakın yellozlar dünyadaki tüm doğal afetleri ve felaketleri takip ediyosunuz her biriniz üçer kelimeden 15 kelime eder bide eylemleri felan hariç tutun olaylara garışmayak bi virgülünüzü eksik görürsem atarım hepinizi işten hadi bakim göriim sizi ehehe" diyerek tweet yazdıran rihanna mııı, libidosunun getirdiği hormonlarla evine maymun alıp onun ağzından tweet yazan birber mı diye sorsan, bu kıyastan kim galip çıkar bilemedim.

Son düzenleme:
Valla öyleyse de bu itirafı yaptığı için gines rekorlar kitabına girmesi lazım.
ergenin yaşına veriyorum. Öte yanda maaşlı çalışan medya asistanlarına "bana bakın yellozlar dünyadaki tüm doğal afetleri ve felaketleri takip ediyosunuz her biriniz üçer kelimeden 15 kelime eder bide eylemleri felan hariç tutun olaylara garışmayak bi virgülünüzü eksik görürsem atarım hepinizi işten hadi bakim göriim sizi ehehe" diyerek tweet yazdıran rihanna mııı, libidosunun getirdiği hormonlarla evine maymun alıp onun ağzından tweet yazan birber mı diye sorsan, bu kıyastan kim galip çıkar bilemedim.

oda olabilir hatta bu hesaplar fake de olabilir.
soru işareti çok..

Justin kendisi olarak yanimizda olsa ne olur. Ben sahsen maymunun yanimizda olmasini tercih ederim. En azindan hayvancagizin sacma sacma davranislari yok.

bacak kadar boyuyla ergen tavırlarıyla bu konunun dışında kalsın:19:

Onun kici kirik mesajinami kaldik pardonda. 20 yasinda o kadar paraya bogarlarsa boyle simarik bi sebek elde ederler bence o somaya mesaj gonderecegine otursun nasil imtihan edildigini dusunsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Turk kizlari ter kokuyor diyen bu ergen miydi? Amerikada bunun gibisi cok karistiriyorum.
Birde amerikada sahilde yatan kilolu bir kadina kıyıya vurmus balina demisti.
Yani diyecegim su ki soylediklerini kaale alip sinirlenmeye degecek biri degil.

Turk kizlari ter kokuyor diyen bu ergen miydi? Amerikada bunun gibisi cok karistiriyorum.
bu salak kaç türk kızıyla tanışmışki. bir tane bile yoktur tanıdığı.

bu salak kaç türk kızıyla tanışmışki. bir tane bile yoktur tanıdığı.

Turkiyeye geldi ya konser icin kuliste muliste tanisti sanirsam.
ama hala bizim genclerimiz oluyor bunun icin. Git tarkani kenan doguluyu emre aydini sev. Prim vermemek lazim boylelerine.

Turkiyeye geldi ya konser icin kuliste muliste tanisti sanirsam.
ama hala bizim genclerimiz oluyor bunun icin. Git tarkani kenan doguluyu emre aydini sev. Prim vermemek lazim boylelerine.
ay bu konsermi verdi. birde gidenmi oldu. yazkk o bilet paralarına.:ssz:

T

Ehueh, valla ter kokma konusunda gözümü kapatıp kızamayacağım. Oralarda bizi kimler temsil ediyor bilmiyoruz.

Oo 13 14 yaşındaki gençler bu salak çocuk için birbirlerini yiyorlar hatta laf söyletmiyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay bu konsermi verdi. birde gidenmi oldu. yazkk o bilet paralarına.:ssz:

Sadece giden olsa iyi Justin sırf Hi demedi diye kızıp, trip atan Aybike diye bir kız beyaz show'a çıkmıştı. Hey Allah' ım ya. Çocuk ter kokuyor diye hakaret ediyor bizim ergenlerde soyadını Bieber olarak değiştiriyor. Bu ergen kafasını uyuşturucudan kaldırıp iki satır yazabilmiş demek. Hayranlarına hakaret eden, üzerlerine tüküren kendini bilmez bir ergenin bu faciayı ne kadar umursadığı tartışılır ama yine de vakit ayırmış yazmış ne diyelim.

Bunun gibisinin desteğine ihtiyacımız yok şükür aklınca dalga geçiyor salak çocuk.

kendini maymunla bir tutuyorsa yapacak bir şey yok. aklı gidik ergen işte:27:

Bu ülkede bu şımarık çocuğa dünya para ödeyip Türkiye'ye gelmesine bir daha ön ayak olup getiren olursa, getirenleri protesto etmezsek ayıp bize.

Maymun hesabından mı mesaj yollamış, onun bir manası vardır, boşa değildir.

Back