Söz Kesimi JUNES'in Sözü - Vee 'İLK ADIM'

junes

'A❤️A'
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
2.788
3.348
208
Evlilik yoluna giden beraberliğimizi ilk adım olan söz merasimi ile taçlandırdık.
Nihayet fotoğraflarımızı paylaşabiliyorum...

Umarım yeni sözlenecek arkadaşlara fikir olur

Eki Görüntüle 640339 Eki Görüntüle 640340
Söz Elbisem
Eki Görüntüle 640341
O gün için tercih ettiğim dağınık topuz saç modeli
(kuaförüm fotoğraftan daha da güzelini yaptı:81:)
Eki Görüntüle 640342
İçerisinde pırlantamın olduğu siyah kadife yüzük kutusu
Eki Görüntüle 640343
Sadece beyaz renk çiçeklerden olmasını istediğim 'Söz Çiçeğim'
Eki Görüntüle 640344
Söz Çikolatamız
(çiçeklerimle uyum açısından süsleme tercihinin yine beyaz renk olmasını istedim)
Eki Görüntüle 640345
AŞKIMM için hazırladığım özel kahve sunumu
(kırmızı gül yaprakları ve nar taneleri ile süsledim)
Eki Görüntüle 640346
Bakır cezvede lezzetini ikiye katlayan türk kahvemiz:112:
Eki Görüntüle 640347 Eki Görüntüle 640348
Söz Töreninden sonra misafirlerimiz için hazırladığımız hatıra hediyeler
(bayanlara el yapımı dantel oyalı tülbent, erkeklere ise kaşmir havlu)

Son düzenleme:
hayırlısı olsun ALLAH tamamını erdirsin bir yastıkta kocayın inşllh :)

Her şey çok güzel görünüyor mutluluklar diliyorum da bir şeyi merak ettim. Söz çiçeği ve çikolatanın süslemesini beyaz tercih ettim demişisiniz onları erkek tarafı getirmiyor mu siz nasıl seçtiniz sipariş filan mı verdiniz?

Öncelikle çok teşekkürler=)

Söz çiçeğimi ve çikolatamı sevgilim ile birlikte karar verdik:))) yoksa tabii ki erkek tarafı getiriyor, seçimleri birlikte yaptık sadece

merhaba. Söz elbisen biraz benimkine benziyor :))) EVLILIK GUNLUGUM 2 diye konu actim gormusundur belki. Benimde sozum 2 hafta sonra :)))
Hediyeliklerinde cok guzel. Bende sabun kesesi dagitacam.
Allah tamamini erdirsin. Mutluluklar :))

merhaba. Söz elbisen biraz benimkine benziyor :))) EVLILIK GUNLUGUM 2 diye konu actim gormusundur belki. Benimde sozum 2 hafta sonra :)))
Hediyeliklerinde cok guzel. Bende sabun kesesi dagitacam.
Allah tamamini erdirsin. Mutluluklar :))

Merhaba;
Öncelikle çok teşekkür ederim (Amin) şimdi baktım topiğine.. Kıyafet alışverişlerimde mağazalarda sıklıkla gördüğüm bir model ve ben çok beğeniyorum iyi günlerde kullanmanı dilerim;-) Söz tarihinde bi hayli yaklaşmış hayırlara vesile olsun, Allah tamamına erdirsin=) Hediyeliklere gelince aslında lavanta keseleri dağıtmak istiyordum fakat dağıtılacak hediyelerin uzun bi müddet kullanılmasını tercih ederek seçimimi bu yönde kullandım

Son düzenleme:
senin hazırladığın özel kahve servisinden esinlenerek ben de beyaz gül yaprakları ve cam nazar boncukları ile süslemeyi düşünüyorum, nasıl olur ki? bilemedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…