• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jumbo hakkında ?

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana
9401 çatal bıçak takımı majestik tencere takımı we çat seti( Çay tepsisi,şekerlik we 12 tane bardak altlığı) 2050 tl nakit,fiyat olarak çok mu ? kampanya beklemek akıllıca olur mu sizce(çeyiz seti gibi bişi) ? Jumbo alışverişi yapanlar model ve fiyatlarını hatta yaklaşık tarihlerini yazarlarsa çok sewinirim

Son düzenleme:
Ben de jumbodan bir catal bick takimi begenmistim magaza 1900-2000 tl fiyat verdi yaninda cay seti hediye ediyrdu ayni urunu jumbo eminonu magazasi nakitte veya tek cekimde 1500e veririm dedi. Daha bu cumartesi. Orda yemek takimli bi kampanyasi da varmis. Oraya bir bak bence.

Ben hisardan catal bicak, tencereseti , seramik tencere seti, 3lu sahan, 3lu cezve takimi, caydanlik, duduklu tencereyi 1400e aldim.

canım ben çatal bıçak takımını aldım ama peşn verdığımden ne hedıye aldım nede kampanyadan yararlandım:) öyle denk geldi:16:
çok mutluyum takımıma kavuştuğum için:)
jumboyla şöyle anlaşabılırsın eğer peşin para verırsen bayağı bır 400 kadar indirim yaparlar .:34:

Son düzenleme:
Walla bunlar peşin fiyatları ztn :) 1700 küsur olan çatalı bıcak takımı hediyesiyle 1400,850 olan tencere 600 e geliyor..İyi mi sence fiyat?

canım jumbo çok güzel ve kaliteli tartışlılmaz ama sadece çkb takımına 1800 dedi bir takım beğenmiştimde 8100 mıydı net hatırlayorum :6: ben hisardan 12 kişilik çkb,12 kişilik yemek porselen yemek takımı,çaydanlık,3lü cezve seti,19 parça çay seti,sahan seti,çelik tencere seti,teflon tencere seti,düdüklü tencereyi 1990 tl ye kredi kartına 10 takside aldım bence hisarada bakmalısın :51:

9401 çatal bıçak takımı majestik tencere takımı we çat seti( Çay tepsisi,şekerlik we 12 tane bardak altlığı) 2050 tl nakit,fiyat olarak çok mu ? kampanya beklemek akıllıca olur mu sizce(çeyiz seti gibi bişi) ? Jumbo alışverişi yapanlar model ve fiyatlarını hatta yaklaşık tarihlerini yazarlarsa çok sewinirim

ben aynı modeli ve seti 2 yıl önce daha pahalıya almıştım.bence fiyatı gayet uygun sonuçta jumbo alıyosun.daha ucuza komple çeyiz setleri de var ama kalitesi tartışılır.düşünmezdim bile senin yerinde olsam.

Kamelya aldığın fiyat iyi ama bildiğim kadarıyla Jumbo firması majestik tencere takımlarını kaldırdı dolayısıyla daha sonra kulp problemi yaşarsan bulmakta zorluk çekersin bana da bayi söylemişti. Bende senin sorduğun takımı sormuştum ayrıca senin takımına ilaveten cezve setide var. Aldığım fiyatı yazıyorum.

Jumbo 9401 Model Çatal Bıçak seti 1.737 TL.
Jumbo Cookmoon Tencere Takımı 790 TL.
Jumbo Cezve Takımı Mat 200 TL.
Jumbo Şekerlik Takımı Mat 87 TL.
Jumbo Servis Tepsi Mat 116 TL.
Jumbo Çay Tabak 12 Adet Mat 144 TL.

Bu ürünlerin toplamı 3.074 tl. tutuyorken bayi 2.260 TL. vermişti. Taksitte yapıyor.

Jumbo 9401 Yarımat Çeyiz Seti " EN UYGUN KAMPANYA FİYATI " - Ev Dekorasyonu için Tüm Ürünler sahibinden.com'da - 100592968

canım ben de daha bu yaz, 9401 çkb takımı ve matrix tencere setini aldım. aynı sana söyledikleri gibi yanında çay takımı hediyesi ile. ben bu fiyata değer derim. sonuçta ömürlük bişi alıyorsun ve kalitesi tartışılmaz. eğer nakit paran varsa nakitte sıkı bir pazarlık yap 400,500 TL indirttir derim ben ama 10 taksit yapıyorlar. bana taksitli daha uygun geliyor her zaman için. ve de 9401 çkb çooooooooookk güzel :)

Bence gayet uygun ben 2ay önce manzini yemek modelini tercih ettim 1500 tl verdim benim begendiklerimi kampanyaya sokmuyorlar tek tek alıyorum malesef çatal bıçak 1500-tencere setinede 900-1000 tl arası bir rakam vericem matrix modeli jumbo tercih edicem inşallah :nazar: jumbo kalitesinden dolayı o fiyatlara deger eger durumun müsaitse hiç düşünmeden al derim :16:

Merhaba Arkadaşlar,

Jumbo Çatal bıçak setlerinde yeni kampanya başlamış fiyatı gayet iyi geldi bana benim beğendiğim 9400 model yanında tencere takımı ve çay seti toplamda 2.200 tl iken 1.599 tl ye ve 12 taksit yapıyorlar. Sanalpazar sitesinde Haber vereyim dedim.

Son düzenleme:
merak ettiğim bişi var ben günlük yemek takımı arıyorum diğer markaların yemek takımlarını beğenmedim ama jumbonun modelleri çok hoşuma gidiyor. sizler jumbo yu günlük yemek takımında mı yoksa misafir için aldığınız yemek takımında mı tercih ettiniz?:30:

Back