korkmazın modellerini ve kalitesini beğeniyorum aslında tencere takımını korkmazdan aldım ama çatal kaşık için herkes jumbo değer gibi şeyler söyleyince ondan alayım demiştim fiyatları öğreninceye kadar:) artı karacaya satıldığını öğrenince de vazgeçtim gibi sıkıntıya girmeyim diyorum korkmaz düşünüyorum şuanMerhaba
Bildiğim kadarıyla geçen sene Jumbo, Karaca'ya satıldı diye okumuştum ama kaliteyi düşürürlermi yoksa aynı kalite de çıkartmaya devam ediyorlarmı bilmiyorum ama eğer eski kalite de üretmeye devam ediyorlarsa piyasa daki en kaliteli çeliği kullanıyorlardı. fakat son durum nedir bilmiyorum
şu an hisarla korkmazın kaliteleri aynı diye biliyorum ben genelde tercihlerimi korkmazdan yana kullanıyorum eğer beğendiğiniz model korkmazda varsa dediğiniz gibi yarı fiyatına korkmazdan veya hisardan neredeyse aynı kaliteyi alabilirsiniz bence.
evet şuan belli değil nasıl olduğu:/ dolayısıyla vazgeçtim bende.Eğer eski kalitesinde çıktığından emin olsam kesinlikle alın derdim ama şu an durum nedir bilmiyorum :) eskiden evet çok pahalıydı ama ürün kalitesi olarak en kalitelisiydi
Mrblar. Aldınız mı bilmiyorum. Fakat size sadece bilgi vermek isterim. Jumbo fabrika satış mağazası Eskişehir müdürüyum. Evet doğrudur Jumbo Karaca yönetimine geçti. Fakat sadece 'yonetimine' geçti. Ürünler Ürün kaliteleri aynı şekilde devam ediyor. Yönetim kendisi dahi kiyaslamadigi, aynı kefeye koymadigi, üst seviye musteri portföyüne sahip olduğu bu markaya özel fabrika satış mağazaları acıyor. Şimdi bırakın Bernardoyu esseyi vs.yi. kendi markalarıyla dahi aynı kefeye koymadigi bu markanin kalitesi nasıl dusurebjljrler. Lütfen itibar etmeyiniz..bizzat icinde olarak soyluyorum.yok böyle birsey. Birde bilginiz olsun uzun zamndir bayiye ürün vermiyor Jumbo. Olaki görürseniz Bilinki stogunda bitiremedigi ürünü satıyor hala.. yeni hiçbir modeli bayide bulamazsınız. Direk fabrika satış mağazalarımiza bekleriz hanımefendi. Ürünleri yakından görmenizi isterim.merhabalar
aylardır bu kararsızlık yüzünden çatal kaşık takımını alamadım:/o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar. jumbo 9200 çatal kaşık takımını çok beğeniyorum ancak fiyatı biraz zorlayacak beni, o yüzden farklı markaları araştırdım hisarın mağazasına uğradım fiyatları çok da farklı değil bir de satış temsilcisi kız jumbonun isim hakkını karaca aldı artık eski kalite yok jumboda, eski üretim bulursan al o da çok zor dedi. iyice kafam karıştı. doğru mudur bu?
bi yandan da kendimi zora sokmadan korkmazdan mı alsam diyorum jumbonun yarı fiyatı ona da iyi yorumlar yapılmış.
çok karıştı kafam bi çkb takımına 1500 vermek de benim için uçuk olacak ama yine de değer der misiniz hanımlar?
MerhabaMrblar. Aldınız mı bilmiyorum. Fakat size sadece bilgi vermek isterim. Jumbo fabrika satış mağazası Eskişehir müdürüyum. Evet doğrudur Jumbo Karaca yönetimine geçti. Fakat sadece 'yonetimine' geçti. Ürünler Ürün kaliteleri aynı şekilde devam ediyor. Yönetim kendisi dahi kiyaslamadigi, aynı kefeye koymadigi, üst seviye musteri portföyüne sahip olduğu bu markaya özel fabrika satış mağazaları acıyor. Şimdi bırakın Bernardoyu esseyi vs.yi. kendi markalarıyla dahi aynı kefeye koymadigi bu markanin kalitesi nasıl dusurebjljrler. Lütfen itibar etmeyiniz..bizzat icinde olarak soyluyorum.yok böyle birsey. Birde bilginiz olsun uzun zamndir bayiye ürün vermiyor Jumbo. Olaki görürseniz Bilinki stogunda bitiremedigi ürünü satıyor hala.. yeni hiçbir modeli bayide bulamazsınız. Direk fabrika satış mağazalarımiza bekleriz hanımefendi. Ürünleri yakından görmenizi isterim.
Merhaba
Şaka gibi ama ben hala almadım çatal kaşık takımını :)
Düğün bu seneye kaldı bende çeyiz işlerini baya bi aksattım
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, kalitenin düşmemesine sevindim
Ancak ben o dönem çalışıyordum bu sene KPSS hazırlandım işi bıraktım
Jumbo alma ihtimalim bitti yani
Ailemi zora sokmayacak orta halli bişey bakıyorum şimdi.
Anlıyorum haklisiniz.. bizim fiyatlarımız kalitemize doğru orantılı olarak piyasaya göre biraz daha yüksek, fakat bu sadece celiklerimiz için geçerli.. sizinde ihtiyacınız olan çelik biliyorum. Bu durumda size bir önerim var..suan porselen yemek takımı guruplarımız 2.000 tlden başlıyor ve 1000 tl hediye çeki veriyor...cekinizi istediğiniz herhangi bir üründen direk düşüyoruz. .tek faturaya. .sonraya falan kalmıyor.. çatal kasiklarimizin fiyatlarida 1000 tlden başlıyor...Özetle siz 2000 tlye hem yemek takımı hem catal kaşık bıçak takımı alabiliyorsunuz.. siz bize bir ugrayin derim..BilginizeMerhaba
Şaka gibi ama ben hala almadım çatal kaşık takımını :)
Düğün bu seneye kaldı bende çeyiz işlerini baya bi aksattım
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, kalitenin düşmemesine sevindim
Ancak ben o dönem çalışıyordum bu sene KPSS hazırlandım işi bıraktım
Jumbo alma ihtimalim bitti yani
Ailemi zora sokmayacak orta halli bişey bakıyorum şimdi.
Malesef ben yemek takımı, tencere seti vs aldımAnlıyorum haklisiniz.. bizim fiyatlarımız kalitemize doğru orantılı olarak piyasaya göre biraz daha yüksek, fakat bu sadece celiklerimiz için geçerli.. sizinde ihtiyacınız olan çelik biliyorum. Bu durumda size bir önerim var..suan porselen yemek takımı guruplarımız 2.000 tlden başlıyor ve 1000 tl hediye çeki veriyor...cekinizi istediğiniz herhangi bir üründen direk düşüyoruz. .tek faturaya. .sonraya falan kalmıyor.. çatal kasiklarimizin fiyatlarida 1000 tlden başlıyor...Özetle siz 2000 tlye hem yemek takımı hem catal kaşık bıçak takımı alabiliyorsunuz.. siz bize bir ugrayin derim..Bilginize
merhaba aldınız mı çkb takımı acaba?Malesef ben yemek takımı, tencere seti vs aldım
İhtiyacım olan sadece çatal kaşık