• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jumbo Çatal Bıçak Seti Alanlar Hangi Modeli Beğendi?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
kızlar hangi modeli begendınız begenınıze gore mı fıyatına gore mı baktınız
mat mı parlak mı oldu tercıhınız ? :1rolleyes:

resmi de bu ekliyim

Eklentiler

• $J1449490.jpg
    $J1449490.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 215
ama aldıktan sonra matların çizildiğini duymuştum canım parlak bak istersen

9401 çok hos görunuyor ama her resimde farklı internette, jumbonun katalogunda da farklı görünüyor ben 8100ü biraz begendim ama matını.
matlar çizilmediğinden dolayı tercih ediliyor diye duymuştum
CADIARZU

yelizcim nasılsın almışsın jumbolarını hadi hayırlı olsun. Bendeki modelden almışsın. 8100 aldım ama aklım 9401 dama modelinde kaldı. Bu arada başlığı açan arkadaşa da söyleyeyim jumbo firmasında çalışan arkadaşım var tanıdığım arkadaşlarımı kendisine yönlendirdim personel iskontosu yaparak çok ucuza jumbo verdi. Bilgine..

evet duydum canım diğer başlıkta sanırım sendin gönderten arkadası aracılıgıyla,
ben izmirdeyim burada da kampanya varmış mağazalarda o yüzden baktım uygun geldi %30-%25 kadar indirimler varmış sende bir %10 dha indirim var demi, yine de ona girişmeyim canım alıskın degılım öle postayla işlere görerek almayı sevıyorum., yıne de saol

Mat olanlar çiziliyor mu gerçekten?
Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Ben de bu aralar bakmaya başladım ve mat olan modeller çok hoşuma gidiyor, ama böyle birşey duyunca kafam karıştı. Ne dersiniz?

canım mat kesinlikle çiziliyor züccaciyelerdeki teşhir ürünlere bakarsan anlarsın zaten ama dersen ki misafir için alacağım çok hoşuma gitti kırk yılda bir elimde de yıkarım sen bilirsin ama parlak tavsiye ederim riske gerek yok bence

merhaba ashminukal benim öğrendiğime göre matta da parlakta da çizilme oranları aynıymış. Fakat mat'ın yüzeyi çiziği daha fazla belli ediyormuş. Bende bu sebeple çiziği daha az belli olsun diye parlak tercih ettim.

Ben matları çok beğeniyorum model olarak, ama çizikler zamanla beni çok rahatsız edecek eminim. Sanırım artık parlak modelleri inceleyeceğim.
Bilgi için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ama aldıktan sonra matların çizildiğini duymuştum canım parlak bak istersen

Ben parlak kullanıyorum ablam mat kullanıyor. Onunkıler cızıldı barız bellı oluyor.Ama parlaklara bırsey olmadı gercı mısafırden mısafıre kullansamda ınanılmaz guzel ve parlaklıgı göz kamastırıyor yenı alınmıs gıbı duruyor

1900 mat model aldım... 2 yıldır da bilfiil misafire kullanıyorum,
kampanya vardı yanında 6 kişilik de arlak olanından verdiler... Her ikisinden de çok memnunum ve akinede fazla üstüste bindirmeden yıkıyorum.. Hiç de abartılı bir çizilme olmadı, ki çok sık misafirim gelmesine rağmen...
Benim için seçmemdeki kriter hem görsel zevkim hem kalite beklentim hem de fiyat oldu...
Jumbo kalitesini kanıtlamış, mallarına ömür boyu garanti veren bir marka...
Daha ne isterim ki, ucuz etin yahnisi misali ucuz gruptan 6 işilik bie günlük takımım da var ve çatalları yamuk yumuk oldu formu bozuldu yani...

bende jumbonun kampasından tencere takımı catal kasık duduklu tencere cay setı cezvesını aldım,bıraz pahalı mı oldu bılmıyorum ama bı kez alınıyr dıye alıverdım hepsını:))))))) kullananlar memnunu mu?yoksa daha cazıp fıyatlarla baska ürünler mı alsaydım:uhm::uhm:

nurucesmim bne de geçen yıl jumbonun kampanyasından yararlandm tüm seti aldım benmkinde düdüklü tencere yok ama adam tencerelerimi kampanyada gösterilenden değilde bi üst modelinde vermişti.. Bide çay bardaklarımı ve altlığını 12ye tamamlamıştı. henüz kullanmak nasip olmadı fakat benden sonra alan arkadaşlarım da kuzenim de hepsini araştırıp yine jumboda karar kıldılar! nekadar vermiş olursan ol pişman olmucaksın emin ol! güle güle iyi günlerde kullan inş..

Back