• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jumbo 7600 catal kasik b.tk hakk.

puzzle

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
50
1
296
İstanbul
Kizlar yardimci olur musunuz??
Internette 500 civari bir fiyata jumbo 7600 catal kasik bicak takimi buldum..malum jumbo kalitesi...yalniz fiyati diger jumbolara gore ucuz..zaten ucuz bir model...internette cok resimde yok..zuccaciyelerde inceleme firsatimda yok..model resimde cok sik duruyor..kullananlara sorabilir miyim..kalitesi kullanimi vs..nasildir??? Simdiden cok tesekkurler..

Merhabalar model hakkında bir bilgim yok benim çkb takımımda jumbo ama farklı bir modeli jumbo kalitesi belli evet henüz kullanmak nasip olmasa da insan eline aldığında bile ayırt edebiliyor ;)fakat bence internete güvenmeyin derim öncelikle bir mağazasına bakın sorun soruşturun internette satışları varmıymış farklı sitelerde ve garantisini verebiliyorlar mı belki yalan farklı bir durum çıkar alacaksanız eğer öncelikle mağazasına gidemiyorsanız bile jumboyu arayıp sormanızı öneririm :KK39:

temizlikçi aradığınızı yazmışınız çok oluyor ama hala lazımsa ben ilgileniyorum bana matraxgirl_34@hotmail. com eklerseniz faceden sevinirim

Kizlar yardimci olur musunuz??
Internette 500 civari bir fiyata jumbo 7600 catal kasik bicak takimi buldum..malum jumbo kalitesi...yalniz fiyati diger jumbolara gore ucuz..zaten ucuz bir model...internette cok resimde yok..zuccaciyelerde inceleme firsatimda yok..model resimde cok sik duruyor..kullananlara sorabilir miyim..kalitesi kullanimi vs..nasildir??? Simdiden cok tesekkurler..
çok iyi nir seçim olur bende jumbodan almıştım çok kalite ayrıca alabiliyosan bence tencere takımı cezve takımı çay servisinide al süper çünkü

Back
X