Nofretete GüLLü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2010 702 50 118 İstanbul 27 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nofretete #1 Judith Mc Naught - Kalbim sende kaldı Eileen Goudge - Kırmızılı kadın Stephanie Meyer - Alacakaranlık ( son sayfalara su dökülmüştü, fakat temiz ve okunur vaziyete) Stephanie Meyer - Yeniay Elizabeth Hoyt - Kalbimi sana verdim Sophie Kinsella - Pasaklı tanrıça Christine Feehan - Kara Prens Tanja Heitmann - Ölümsüz Hepsi 3,- er TL dir. Temiz ve Orjinaldir, kalabalıktan ve okuduklarımı elden çıkarmak için satıyorum
Judith Mc Naught - Kalbim sende kaldı Eileen Goudge - Kırmızılı kadın Stephanie Meyer - Alacakaranlık ( son sayfalara su dökülmüştü, fakat temiz ve okunur vaziyete) Stephanie Meyer - Yeniay Elizabeth Hoyt - Kalbimi sana verdim Sophie Kinsella - Pasaklı tanrıça Christine Feehan - Kara Prens Tanja Heitmann - Ölümsüz Hepsi 3,- er TL dir. Temiz ve Orjinaldir, kalabalıktan ve okuduklarımı elden çıkarmak için satıyorum
M muziktutkunu Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2013 5 0 6 Adana 12 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Nofretete #2 100 mesaj olamadığım için mesaj atamıorum. judith Mc Naught - .Kalbim sende kaldı. Elizabeth Hoyt - Kalbimi sana verdim. Sophie Kinsella - Pasaklı tanrıça. Christine Feehan - Kara Prens. Tanja Heitmann - Ölümsüz. bu kitaplar 15 olurmu? elinde kristin hannah yada judith Mc Naught kitapları varmı?
100 mesaj olamadığım için mesaj atamıorum. judith Mc Naught - .Kalbim sende kaldı. Elizabeth Hoyt - Kalbimi sana verdim. Sophie Kinsella - Pasaklı tanrıça. Christine Feehan - Kara Prens. Tanja Heitmann - Ölümsüz. bu kitaplar 15 olurmu? elinde kristin hannah yada judith Mc Naught kitapları varmı?