- 10 Şubat 2014
- 52
- 1
- 34
YER SIKINTISINDAN DOLAYI GELİNLİĞİMİ ÇOK UYGUN FİYATA SATIYORUM KIZLAR. GELİNLİKTEKİ İŞLEMELER GERÇEK FRANSIZ GÜPÜRDÜR VE YAPIŞTIRMA DEĞİL DİKİMDİR. ÇOK ŞIK BİR DURUŞU VARDIR. ÖZELLİKLE KUYRUK BÖLÜMÜ HARİKADIR. DÜĞÜNDE HERKES ÇOK BEĞENDİ.SAKİN, ŞIK, AĞIR BİR MODEL.
Kırık beyaz - Krem rengine yakın bir rengi var.
Straplez
A Model
38 Bedendir. Ama arkası bele kadar ipli olduğu için 36-40 beden arası kişilere de olacaktır. İpli oluşu vücudu iyi bir şekilde sarmasının da garantisi oluyor o yüzden gelinliğin üzerinize oturması konusunda kafanızda soru işareti kalmasına gerek yok.
Şapkası, tacı( resimlerde yok), tarlatanı, joya puro kılıfı, gelin çantası ve ayrıca gelinliğin danteliyle uyumlu olarak aldığımız duvağı da birlikte vereceğiz.
Temiz giyilmiştir, yırtık sökük bulunmamaktadır.
Ayakkabılarla birlikte 160-175 cm civarı boyda olursanız gelinlik uyacaktır. Ben daha az kabarık sevdiğim için tarlatanım kabarık değildi, fakat isteyenler daha kabarık bir tarlatanla kullanabilirler!
DİLERSENİZ DENEME İMKANI VEREBİLİRİZ.
Kırık beyaz - Krem rengine yakın bir rengi var.
Straplez
A Model
38 Bedendir. Ama arkası bele kadar ipli olduğu için 36-40 beden arası kişilere de olacaktır. İpli oluşu vücudu iyi bir şekilde sarmasının da garantisi oluyor o yüzden gelinliğin üzerinize oturması konusunda kafanızda soru işareti kalmasına gerek yok.
Şapkası, tacı( resimlerde yok), tarlatanı, joya puro kılıfı, gelin çantası ve ayrıca gelinliğin danteliyle uyumlu olarak aldığımız duvağı da birlikte vereceğiz.
Temiz giyilmiştir, yırtık sökük bulunmamaktadır.
Ayakkabılarla birlikte 160-175 cm civarı boyda olursanız gelinlik uyacaktır. Ben daha az kabarık sevdiğim için tarlatanım kabarık değildi, fakat isteyenler daha kabarık bir tarlatanla kullanabilirler!
DİLERSENİZ DENEME İMKANI VEREBİLİRİZ.
Eklentiler
Son düzenleme: