jorney elbise gerçek çıtçıt saç braun maşa ve braun epilatör

ikisinide düşünürseniz ikisini 100 e bırakırım. hiç kullanılmadılar resimlerdende belli etiketi üzerinde.

5 parça orijinal saçtır kendim yaptırmıştım. Siyah renktedir. 45 cm boyu 170 gr ağırlığı vardır. Minik bir parça ayırıştım renk denemelerini o saçta yapabilirsiniz. Onudagöndereceğim. Ayrıca yanında yarım ay şeklinde sentetik çıtçıt saç hediyedir. İhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır. Diğer ürünlere de bakabilirsiniz farklı saatler ve aksesuarlar var. Tüm ürünler orjinaldir. saç 80 TL dir.

Canta icin takas dsnrmusun cnm

journey marka elbise 1 kez kına gecemde giydim fuşya rengi dolap bekliyor aldığımın çok altında bir fiyata veriyorum jorney markasını bilen bilir zaten bedeni 36 dır. fiyatı 50 lira.
isteyen olursa yine journey den ayrı aldığım kemeride satabililirm 10 tl ye oda mor renkli .

Braunepilatör az kullanıldı. Dezenfekte edilerek gönderilecektir. Cihaz sorunsuzdur. Traş başlığı çalışmıyor onuda göndereceğim. Görünürde bir sorunu yok belki yapılır. İhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır. Diğer ürünlere de bakabilirsiniz farklı saatler ve aksesuarlar var. Tüm ürünler orjinaldir.fiyatı 30 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…