• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Jölenizin Hic Bitmemesi icin !!!

- SwééT -

~ Rengarenk ~
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
387
2
96
Aksaray
boyle bir konu daha once acildi mi bilmiyorum ama bunu sizinle de paylasmak istedim. bir arkadasimin tavsiyesi uzerine bitmek uzere, kutunun dibinde az kalan jolenin uzerine 2-3 parmak kadar ilik su doldurdum kapagini kapattim 12 saat sonra kapagi actigimda su doldurdugum yere kadar jole olustugunu gordum ve cok sasirdim :1shok: sizlerde deneyebilirsiniz sonuclari yazarsaniz sevinirim a.s. maksat tasarruf naniknanik

yalnız onu yapınca jölenin özelliği gidiyor ben yapmıştım ve böyle cıvık vcıvık oldu ve saçta kalıcı olmadı canım..

yalnız onu yapınca jölenin özelliği gidiyor ben yapmıştım ve böyle cıvık vcıvık oldu ve saçta kalıcı olmadı canım..

himm ben jole kullanmadigim icin bilmiyorum abimin jolesinde denemistim bende sırnaşık şey fakat hemen hemen su katilmamis jole kadar etkili oldugunu soylemisti pek fark gorememisti yani CADIARZU suyun olcusunu ayarlamakla alakali birazda bence, cok su koyulunca fazlasiyla etkisini yitiriyor olabilir :1rolleyes: yinede bilemicem hakli olabilirsin canim a.s.

Back