- 26 Kasım 2018
- 239
- 123
-
- Konu Sahibi Carpe Diem Angel
yumurtlama günündesindir
Adetin yakındır ya da bir kaç gün önce olup bitmiştir
Evet gelir, ama bekle günün geçerse yani adet olmazsan belki de lekelenmedir. O zaman test falan yaparsın gebelik için, ama genelde hava değişiminden oluyorAdet yakın olunca gelir mi böyle tuhaf akıntı, ilk defa yaşıyorum. Peki gebelik belirtisi olabilir mi?
Adet yakın olunca gelir mi böyle tuhaf akıntı, ilk defa yaşıyorum. Peki gebelik belirtisi olabilir mi?
adet geldiğinin haberciside olabilir ama 1 ayda 2 kere adet olamayacağına göre. içeride kalan adet kanları yavaş sökülüyor olabilir. gebelik belirtisi demek için erken olabilir. 2. adet tarihin 1 hafta geçtikten sonra gebelik testi yap sonuç net olur.
adet geldiğinin haberciside olabilir ama 1 ayda 2 kere adet olamayacağına göre. içeride kalan adet kanları yavaş sökülüyor olabilir. gebelik belirtisi demek için erken olabilir. 2. adet tarihin 1 hafta geçtikten sonra gebelik testi yap sonuç net olur.
Tamam işte adet olacaksın galiba onun için akıntı gelmiş olmazsan da test yapEylül 18 de oldum son adetimi
Normalde bugün yarın adet olmam lazım, sürekli idrara çıkıyorum kendimi tuvaletten alamıyorum resmen. 3 gündür böyle ara ara lekeler gelince aklim cok karıştı. Normalde lekem gelir hemen adet olurdum yada direkt olarak hemen kanamam gelirdi. Insallah gebeyimdir
CNım ne oldu test yaptın mıArkadaşlar, son 3 gündür normal kahverengi lekelenmem oluyordu sildikce ama bugün afedersiniz boyle uzayan sümük şeklinde rengi de yine kahverengi olarak akintim geldi. Ilk defa böyle bisey yaşıyorum. Aranizda boyle biseyle karsilasan var mi? Endise edilecek bişey var mi acaba
CNım ne oldu test yaptın mı
Ayni bende oyle anım dıger ay ınsallh hayallerımıze kavuşuruzEvet maalesef öbür aya kaldı, yine cok ağladım
Ayni bende oyle anım dıger ay ınsallh hayallerımıze kavuşuruz