Jöle gibi kahverengi akıntı

Carpe Diem Angel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
239
123
Arkadaşlar, son 3 gündür normal kahverengi lekelenmem oluyordu sildikce ama bugün afedersiniz boyle uzayan sümük şeklinde rengi de yine kahverengi olarak akintim geldi. Ilk defa böyle bisey yaşıyorum. Aranizda boyle biseyle karsilasan var mi? Endise edilecek bişey var mi acaba

Adet yakın olunca gelir mi böyle tuhaf akıntı, ilk defa yaşıyorum. Peki gebelik belirtisi olabilir mi?
Evet gelir, ama bekle günün geçerse yani adet olmazsan belki de lekelenmedir. O zaman test falan yaparsın gebelik için, ama genelde hava değişiminden oluyor

Adet yakın olunca gelir mi böyle tuhaf akıntı, ilk defa yaşıyorum. Peki gebelik belirtisi olabilir mi?

adet geldiğinin haberciside olabilir ama 1 ayda 2 kere adet olamayacağına göre. içeride kalan adet kanları yavaş sökülüyor olabilir. gebelik belirtisi demek için erken olabilir. 2. adet tarihin 1 hafta geçtikten sonra gebelik testi yap sonuç net olur.

Normalde bugün yarın adet olmam lazım, sürekli idrara çıkıyorum kendimi tuvaletten alamıyorum resmen. 3 gündür böyle ara ara lekeler gelince aklim cok karıştı. Normalde lekem gelir hemen adet olurdum yada direkt olarak hemen kanamam gelirdi. Insallah gebeyimdir

Benim yıllardır böyle dr gittigimde herseferinde soyluyorum arkasindan adetin geliyorsa sorun yok diyorlar. Ama cok rahatsiz oldugum bir sey her ay sikinti yapiyorum onemli bir hastalikla ilgilidir diye. polip için histeroskopi olduktan sonra geçmişti. Yine başladı. Adetime 5 gün kala başladı bu ay perşembe gününe randevu aldım. Bakalım dr bu sefer ne söyleyecek.

inşallah canım

CNım ne oldu test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…