• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El joie marka travel sistem satiyorum

takino

Arda'nin annesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.709
722
123
35
Kizlar oglum dogmadan 1 ay once almistim cok kullanisli hafif tek elle açılıyor kapaniyor ve bagajda fazla yer kaplamiyor araba bebek koltugu yagmurlugu butun parcalari tam hic kirigi cizigi yok cok ozenli kullandım zaten fazlada kullanmadik kullanmadigim icinde satiyorum resimleri alintidir Sanirim modleini yanlis biliyor musum joie aire luxx midnight dots diye geçiyor modeli bir arkadas 450 tl falan yazmis suan e bebekte indirimli 600 tl ben 250 tl ye veriyorum............ 250 demistim 200 e düştüm

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-01-22-08-36.webp
    Screenshot_2016-02-01-22-08-36.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 184
  • Screenshot_2016-02-01-22-07-54.webp
    Screenshot_2016-02-01-22-07-54.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleme:
Kızlar cok hafif ozellikle tek elle açılması en buyuk avantaji e bebekte 499 tl ben 350 tl ye veriyorum dedigim gibi cok az kullandim butun parcalarini gönderecegim

Engebelı yollarda kullanımı nasıl acaba nekadar ındırım yapacaksınız kargo sızemı ait. E bebek te bu markaya aıt ındırım var ılerleyen gunlerde zaten 350 tlye geliyor

Engebelı yollarda kullanımı nasıl acaba nekadar ındırım yapacaksınız kargo sızemı ait. E bebek te bu markaya aıt ındırım var ılerleyen gunlerde zaten 350 tlye geliyor
350 tl ye düşecegini sanmiyorum ben 500 tl ye almistim tekerlekleri cok guzel herhangi bir sorun yasamadim ben zaten ergonomik yapilmis bantlari kemerleri vs almayi dusunuyorsan düşündüğün fiyati özelden mesaj atabilirsin kargoyu ne kadar tutar bilemiyorum istanbul ici elden telsim edebilirim

Kizlar araba hala duruyor dusunen olursa indirim yaparım ıstanbul ici elden teslim ederim

Valla pahalıya almışsınız doğrusu ben aire modelini 400 almıştım bir de 100 liralık hediye çeki verdi üstüne.300e geldi o bile. Aire bunun bir üst modelidir. Bunu bilmiyorumm ama ben aireden memnun kaldım doğrusu malzeme kalitesi baya iyi özellikle oto koltuğu joie gemm gayet başarılı bir koltuk. İyi ki eşimi dinleyip bir bebek arabasına 2000 lira vermemişim diyorum. Bazen yolda karşılaşıyorum beğendiğim quiny ler bundan kıvrak değil yüksektilerde. Tek problemi çift yönlü olmaması şu an için.

Valla pahalıya almışsınız doğrusu ben aire modelini 400 almıştım bir de 100 liralık hediye çeki verdi üstüne.300e geldi o bile. Aire bunun bir üst modelidir. Bunu bilmiyorumm ama ben aireden memnun kaldım doğrusu malzeme kalitesi baya iyi özellikle oto koltuğu joie gemm gayet başarılı bir koltuk. İyi ki eşimi dinleyip bir bebek arabasına 2000 lira vermemişim diyorum. Bazen yolda karşılaşıyorum beğendiğim quiny ler bundan kıvrak değil yüksektilerde. Tek problemi çift yönlü olmaması şu an için.
:KK51: Himm anladim

suan baktim midnight dots diye geciyor ve indirimli fiyati 600 tl baska arabayla karismissiniz siz heralde

Konum güncel istanbul ici elden teslim edebilirim

Back