Cilt Bakımı Ürünleri johnson's face care nemlendirici

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Amonra

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
13.347
317
$72f53b112d_Crema dry night 2.jpg $johnsons1.jpg

bu aralar severek kullandığım üründür kendileri. ben kuru ciltler için olanı kullanıyorum. hafif su bazlı bi nemlendirici
makyaj altına kullanmaya da gayet uygun.
en çok beğendiğim yönüyse spf 15 faktörlü güneş koruması da olması
bu kremi sadece bim marketlerde gördüm 6,95 gibi çok makul bi fiyatı var
ama fiyat fayda bakımından çok başarılı

bende clinuque'in su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum kokusuz ve anti alerjik olması güzel yüzümde kızarıklık yapıyor diğer nemlendiriciler..ama şu sıralar birşey keşfettim..argan yağı hemen temin ettim orjinallik açısından sıkıntı yaşayabilirsiniz ama kozmetikte kullanılan argan'ın kokusu pek olmuyor..ben kardeşim bir kozmetik fabrikasının mühendisi hammadde aldıkları yerden temin ettim ama orjinaller piyasada bulunuyor..mükemmel birşey üstelik hem nemlendirici hem gençlik iksirii denemek isteyenler varsa tavsiye ederim 1 haftadır kullanıyorum inanılmaz kuru bir cildim var resmen dengeledi diyebilirim..yağlı ciltler bile kullanabiliyor.. yüzünü yatmadan önce temizce yıkıyorsun sonra masaj yaparak uyguluyorsun yağıı cildin emiyor sabah uyandığında yanağına dokunduğunda çok farkedilir bir his oluşuyor..

bende clinuque'in su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum kokusuz ve anti alerjik olması güzel yüzümde kızarıklık yapıyor diğer nemlendiriciler..ama şu sıralar birşey keşfettim..argan yağı hemen temin ettim orjinallik açısından sıkıntı yaşayabilirsiniz ama kozmetikte kullanılan argan'ın kokusu pek olmuyor..ben kardeşim bir kozmetik fabrikasının mühendisi hammadde aldıkları yerden temin ettim ama orjinaller piyasada bulunuyor..mükemmel birşey üstelik hem nemlendirici hem gençlik iksirii denemek isteyenler varsa tavsiye ederim 1 haftadır kullanıyorum inanılmaz kuru bir cildim var resmen dengeledi diyebilirim..yağlı ciltler bile kullanabiliyor.. yüzünü yatmadan önce temizce yıkıyorsun sonra masaj yaparak uyguluyorsun yağıı cildin emiyor sabah uyandığında yanağına dokunduğunda çok farkedilir bir his oluşuyor..

argan yağından cildimde olumlu bi sonuç gözlemlemedim ben
aksine cildimde soyulma pullanma kızarıklık oluştu
orjinalliğinden şüphe etmediğim ve emin olduğum bi ürün olmasına rağmen verim alamadım
ama saçlarımda gayet memnunum
altı üstü bi yağdır argan yağı mucizeymiş gibi bahsetmek luzumsuz
abartılacak bi numarası yok

X