Kadının biseksüel olduğunu önceki konuda da yazmıştım... Alman basınından takip ettiğim kadarıyla zaten kadın iftira atıyor, ki ben inanmamıştım...
Öpcen yaniKadının biseksüel olduğunu önceki konuda da yazmıştım... Alman basınından takip ettiğim kadarıyla zaten kadın iftira atıyor, ki ben inanmamıştım...
Johnnym bi tane
Kadının biseksüel olduğunu önceki konuda da yazmıştım... Alman basınından takip ettiğim kadarıyla zaten kadın iftira atıyor, ki ben inanmamıştım...
Johnnym bi tane
Elime geçse çok ayıplı şeyler de yapcam da olmiyi, geçmiyiiiiÖpcen yani
Sağolunnn varolungözün aydin
Sana gelene kadar ohoooElime geçse çok ayıplı şeyler de yapcam da olmiyi, geçmiyiiii
Yaw yaramı deşmeSana gelene kadar ohooo
Ve zaten 14 yıllık eski karısı johnnyyi savunuyor, asla yapmaz diyor, ki bu kız yüzünden ayrıldılar, buna rağmen kocasını savunuyorsa doğru söylüyordur. Hatta evlenirken evlilik sözleşmesi yapmadığı için kızmış johnnyye... Yani işin aslı kız para peşinde:) Çok tuhaf bir durum ya. Karının kız arkadaşına bile güvenememek.
Ya zaten hatun bir kadınla daha önce evlenmiş, soyadını bile almış. Cara ilk değilmiş zaten.
Kendi düşen ağlamaz. Vanessa'yı iki çocukla bıraktı, gitti. Şimdi o düşünsün.Ve zaten 14 yıllık eski karısı johnnyyi savunuyor, asla yapmaz diyor, ki bu kız yüzünden ayrıldılar, buna rağmen kocasını savunuyorsa doğru söylüyordur. Hatta evlenirken evlilik sözleşmesi yapmadığı için kızmış johnnyye... Yani işin aslı kız para peşinde
Allah var vanessadan iyisini(tabi benden sonraKendi düşen ağlamaz. Vanessa'yı iki çocukla bıraktı, gitti. Şimdi o düşünsün.
Bir de ilk sayfadaki fotoğrafta, hani poz vermiş ya ikisi; Amber gayet mutlu, bizimkinin gözlerinin içi bıkkın, solmuş bakıyor. Bana öyle geldi, bazen bakınca fotoğraflara anlayabiliyorum.
Birleşmeyebilirler canım. Şimdi şefkatli görünebilir ama, kadınlar bazen en yumuşak anlarda kazığı saplar unutmaAllah var vanessadan iyisini(tabi benden sonra)bulamazdı... Ve bu olaydan sonra yine birleşirler bence
Sürünmesin yaaaa kıyamammmBirleşmeyebilirler canım. Şimdi şefkatli görünebilir ama, kadınlar bazen en yumuşak anlarda kazığı saplar unutma
Belki de alır mısırını izler, keyifle süründüğünü.
Ne ekersen onu biçersinSürünmesin yaaaa kıyamammm
Ayyy hem yakışıklı hem saf, tam dişime göreNe ekersen onu biçersin
Yaş 50 olmuş ama kandırıldığını nasıl anlamamış, erkekler niye saf oluyorlar?
:) Konu dışı olacak ama adamların hala gideri var. Bir Tom Cruise, bir DeppAyyy hem yakışıklı hem saf, tam dişime göre
Bana gelsin Johnny bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?