• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

John Galliano

bade_22

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
210
54
18
36
Kizlar simdiye kadar 3 parfüm aldim ama iclerinden sade biri %100 icime sindi.
Ikisi daha önce kullanmadigim, son aldigimda eskiden kullandigim bir parfüm. Eskiden kullandigim hic bir parfümü yeniden kullanmak istemedigim icin biraz pisman oldum. Ama indirimde oldugu icinde firsati kacirmak istemedim. Büyük ihtimalle yakinlarima hediye ederim diye düsünüyorum. Yada iade ederim. Henüz net karar veremedim bu konuda.

Aklimda almayi düsündügüm iki parfüm daha var. Onlarin haricinde birde John Galliano'nun John Galliano adli parfümü dikkatimi cekti. Cok yaygin bir parfüm degil. Begenenide begenmeyenide cokmus. Karanlik bir parfüm olarak adlandiriliyor. Aranizda bu parfümü kulanan varmi? Kokusunu merak ediyorum.
Bu arada eau de Toillet'in resimini paylasabildim parfüm sisesi biraz daha koyu.

nd.8170.jpg

Evet cnm bende yeni duydum sayilir. Üstelik John Galliano zamaninda Christian Dior'un bas tasarimciligini yapmis.
Parfümü begenenlerde begenmiyenlerde cok. Sanirim Hypnotic poisenle Alien tarzi ya sevilen ya nefret edilen ama ortasi olmayan parfümlerden. Karanlik olarak adlandirilmis. Gizemli bir tarafi var gibime geldi. Cok yaygin olmadigindan da kokusunu merak ettim. Ama parfüm hakkinda malesef fazla bilgi yok belki kizlar biliyordur dedim ama sanirim forumda da kullanan kimse yok :)

Back