Şampuan ve Saç Kremleri John Frieda-Luxurious Volume Serisi

melly_mell

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
513
328
303
Kızlar benim saçlarım baya uzun belime kadar ve banyodan sonra bile fönlü gibi dümdüz oluyor. Az ve basık bi saçım fazlasıyla kadar gürler ama o boyda ve düz bi saçın aşırı dolgun olması mümkün olmuyor haliyle =) Neyse konuma döniyim işte bi sürü markanın şampuanını denedim falan şimdi bi haftadır john frieda'nın luxurious volume serisinin şampuanını kullanıyorum ve dolgunlaştırıcı bi şampuan istiyorsanız gayet iyi bence. Şimdilik nasıl olduğunu merak ettiğimden kremini falan almadım belki memnun kalmam diye ama şampuandan memnun kaldım kremini de almayı düşünüyorum. Ayrıca dolgunlaştırmasının yanı sıra temizlemesi de gayet iyi. Ben normalde yıkarken saçlarımı 2 kere şampuanlarım ama bununla ilk şampuandan sonra durulayıncaa bile temizlendiğini hissediyorsunuz. Bi de ben saçlarımı 2 günde bir yıkarım normalde ama; 2. gün yani yıkıyacağım gün saçlarım biraz basıklaşmış olur ama; bu şampuan 2. gün de gayet havalı gösteriyor saçı. =)

Neyse güzel dolgunlaştıran bi şampuan arayanlar için bilgi veriyim dedim. Fiyatı da 20 tl civarında bişeydi.

Eklentiler

• $john-frieda-luxurious-volume.jpg
    $john-frieda-luxurious-volume.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 537
Son düzenleme:
Back