Saç Şekillendiriciler John Frieda fön sabitleyici

Vicodin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
16
0
16
İstanbul
John Frieda Frizz Ease 3 Day Straight Semi Permanent Styling Spray
kullanan var mı? aydınlatabilirseniz sevinirim
bunu sıkıp bildğimiz fön çekmemiz gerekiyor değil mi?

İnternetten ürünün reklamını izledim.Önce spreyi sıkıp sonra saçını düzleştiriyordu reklamdaki kız. :) Ben de almayı düşünüyorum.İşe yarıyor mudur acaba?Kullanan olsa da bizi aydınlatsa... Çok ucuz bir şey de değil...

Ürünü kullandım.Hemen yorumumu yazayım. :) Çok kabaran ve hiç fön tutmayan saçlarım var.Ürün saçın kabarmasını önlüyor.Doğal düzmüş gibi bir hava veriyor ve saça ağırlık yapmıyor.Ama 3 gün boyunca hiç düzleştirmemek gibi bir şey yok ne yazık ki... Her sabah saçlarımın üzerinden geçtim ; ama 15 dk. falan sürdü.Yani tavsiye ederim. :))

daha çok yorum olsa keşke 38 lira küçücük bişey, değer mi değmez mi

ben de kararsız kaldım normalde böyle bir şeye ihtiyacım var düzleştiriyorum hemen bozuluyor saçlarım

canm benim fön tutuyor kabarmıyor ama kalıcı olmuyor en azından 2-3 gün kalıcı olsa iyi olurdu.

canm benim fön tutuyor kabarmıyor ama kalıcı olmuyor en azından 2-3 gün kalıcı olsa iyi olurdu.

Evet,2 aydır kullanıyorum;ama her gün fön çekiyorum yine de.Bunu sıkıp fön çektikten sonra Avon Naturals Saç Bakım Balsamı'nı kullanmaya başladım.Fön daha iyi tutmaya başladı.Şimdi sprey bitmek üzere ve bir daha almayacağım.Schwarzkopf got2b serisinin 4 gün fön tuttuğunu iddia eden spreyi var.Ondan alacağım bu sefer.20 lira.Watsons'ta indirim de varmış hem.

bende 6-7 aydır kullanıyorum. evet fön çok güzel oluyor ama 3 gün kalıcı değil sabah kalkınca mutlaka düzeltmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…