• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

JLO Glow

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
JLO Glow kokusunu çok beğendim çok zarif bir çiçek kokusu...
Siz ne düşünüyorsunuz kalıcı bir koku mu? kullanan var mı? sengözlerimebaksanab

JLO Glow kokusunu çok beğendim çok zarif bir çiçek kokusu...
Siz ne düşünüyorsunuz kalıcı bir koku mu? kullanan var mı? sengözlerimebaksanab

ben kullanıyorum çok hafif bir koku mis gibi sabun gibi temizlik kokuyor.Etkisi ağır parfümler gibi değil tabi.Ben severek kullanıyorum.

merhaba

bende kullanıyorum canım sanırım hayatımın parfümü olucak çok seviyorum bu kokuyu bebek gibi teertemiz çokta kalıcı uzun süre

Çilekli değil de koku nasıl diyim sabun, pudra hani yıkanmışsınızda banyodan çıkarsınız temiz mis gibi kokarsınız böyle bir koku bilmem anlatabildim mi :)

Yine J.lo nun STıLL diye kokusu var o da böyle bir kokuymuş yorumlara baktımda acaba kullanan varmı bilgi verirseniz sevinirimzemuszemus
Sevgiler

03492522706.jpg
Bu parfümden söz ediyorsaniz kokusu harika tavsiye ederim.

530900_fpx.tif
deseobottle_300.jpg
Birde bu var ama bunu kokusunu bilmiyorum kizlar bakalim testerini bir dneyecegim size yazarim ama buda güzeldir herhalde cünkü bütün parfümleri güzel ve kalici...

forumda çok hafif temiz bir koku olduğunu okumuştum.bugün gittim d&p'den denedim şu anda kolumda kokusu,gerçekten tertemiz,duştan yeni çıkmış havası veren bir koku,bu tarz kokudan hoşlananlara tavsiye edebilirim

Jennifer Lopez J.Lo EDT'yi ben de kullanıyorum. Harika bi parfümdür. Hafif,hoş,zarif,çekici bir çiçek kokusu. Sade zerafeti sevenler için birebir.. Yanlız bunun mor olanı var bi. Onun kokusu da pembe olanına nazaran bir o kadar iğrenç. pembesi güzel moru rezalettir kanımca.

Kullandığım en iyi parfümlerdendi çok kalıcı ve çiçek kokuyu kendimi ilkbaharda hissediyorum. :69:
Ben saçlarıma ve bileklerime da sıkıyorum harika kokuyo sallandıkça çevremde çok güzel kokuyosun demeyan kalmadı sanırım :64:

arkadaşlar glow un birde after dark kokusu var.siyah şişeli.o nasıl
kalıcımı meyvelimi merak ediyorum

bende bu parfümü tavsiyeler üzerine dp den koklamaya gittim... hafif bi koku evet ama gül suyu kokuyodu resmen dpdeki... aynı gül suyuydu yani...

arkadaşlar j .lo glowu dp de kokladım ama çeşitleri mi var glowun. ben dp ye gittim glowu koklıcam dedim adam koklattı sizin duştsn yeni çıkmış hissi veren temizlik kokan bu glow mu ????

Back