• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolojiye mi Ürolojiye mi gitmem lazım?

plasebo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
2.318
1
108
Afyon
arkadaşlar cinsel ilişkiden sonra tuvalete gittiğimde aşırı derecede ciddi bi yanma oluyo
ne yapmm lazım ya çoook acıyo
jinekolojiye mi ürolojiye mi gitmm lazım

arkadaşlar cinsel ilişkiden sonra tuvalete gittiğimde aşırı derecede ciddi bi yanma oluyo
ne yapmm lazım ya çoook acıyo
jinekolojiye mi ürolojiye mi gitmm lazım

enfeksiyon kapmıssın :( gecmiş olsun
2 dr gitmen senin yararına olur aslında sen bilirsin ama :(

peki bu enfeksiyon ilaçla filan çözülür mü yoksa daha ciddi bişi gerektirir mi
alttan muayene ister mi acaba doktor?

daha dun vajınal muayene oldum.hatta muayeneden once smear testı yaptı.tabı smear bıraz acıttı.ama muayeneden hıc korkma.benım kadar korkan bırısı daha yoktur ama emın ol anlamıyorsun bıle.

smear testi ne için yapılıyo peki ?
sen de aynı şikayetle mi gitmiştin
bende daha önce öyle muayene hiç olmadım çekiniyorum biraz bakalım derse die

bende yanma ve agrı vardı.muayene cok komay gercekten ozellıkle smearden sonra daha da kolay geldı bana.enfeksıyon varmıs.ılac verdı bakalım kullanıcaz.haftaya da kontrolum var ve test sonucları cıkacak.ınsallah bısey cıkmaz.korkma ıhmal etme.ben cok korkuyodum ama gectı bıttı.1 dk bıle surmuyor ınan bana.

canım daha yeni evlisin böyle olması çok normal olmasada normal vücudun adapte olması lazım ayrıca kayganlaştırıcı jellerden kullan anladığım kadarıyla kuruluk problemi var sende dkh kullanıyormusun??.. bende kullanıyorum ve kuruluk problemi bendede mevcut..

Mutlaka kadın doğum bölümüne muayeneye git ve sana vajinal fitil vericektir..
muayeneden felan sakın korkma bende yaptırdım smear testi felan hiççç acımıyor sen doktora acıyormu diyene kadar bitmiş oluyor :)
Geçmiş olsun..

canım daha yeni evlisin böyle olması çok normal olmasada normal vücudun adapte olması lazım ayrıca kayganlaştırıcı jellerden kullan anladığım kadarıyla kuruluk problemi var sende dkh kullanıyormusun??.. bende kullanıyorum ve kuruluk problemi bendede mevcut..

Mutlaka kadın doğum bölümüne muayeneye git ve sana vajinal fitil vericektir..
muayeneden felan sakın korkma bende yaptırdım smear testi felan hiççç acımıyor sen doktora acıyormu diyene kadar bitmiş oluyor :)
Geçmiş olsun..

evet kullanıyorum dkhapı o yüzden mi acaba
bugün filan bişi yok sadece ilişkiden sonraki bi kaç tuvaletimde sıkıntı oldu son iki seferdir

Benim de öyle olmuştu ama ben ilişkiye bile girememiştim acıdan smear yaptırmıştım ve de hiç acı bile duymadım emin olun.Rahim ağzında küçük bir yara ve enfeksiyon demişti..Verdiği bi fitille hepsi geçti..Dr a gidin mutlaka...Kendinizi kasmazsanız kesinlikle acı duymazsınız...

Benim de öyle olmuştu ama ben ilişkiye bile girememiştim acıdan smear yaptırmıştım ve de hiç acı bile duymadım emin olun.Rahim ağzında küçük bir yara ve enfeksiyon demişti..Verdiği bi fitille hepsi geçti..Dr a gidin mutlaka...Kendinizi kasmazsanız kesinlikle acı duymazsınız...

çok teşekkür ederim ya söyledikelriniz hakkaten cesaret verdi :)

arkadaşlar haftasonu gittim ve muayene oldum
hakkaten korkulacak bişi değilmiş ilk yaklaşınca bi korku oldu ama sonra kolay oldu acı filan zaten olmuyomuş :)
çok şükür sadece sistit dedi ve antibiyotik verdi ama ilerlemiş o yüzden 2 utu antibiyotik ullanıcam
iiyiki gitmişim doktora
çok teşekkürler bana cesaret veren arkadaşalra :)

güzelım bır muayneye kasarsan bukdar kendını ılerde dogum nasıl yapıcaksın?

Back