Jinekolojik muayeneye giderken temizlik!!""

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
41
Arkadaşlar hepimiz gitmişizdir veya gidiyoruzdur bu muayenelere...Benim için zor olan tarafı ben temizlikte sir ağda kullanıyorum bikini bölgeme gitmeden önce yapıorum doktor tekrar 1 hafta 10 gün sonra yine çağırıyor ve kıllar tam çıkmamış oluyor hafif belirgin ağda almıyor jilet kullansam tekrar başa dönecem napıcam ben yaaaa....Haftaya yine gidicem öle mi gidiyim napıyım........:sm_confused:

Arkadaşlar hepimiz gitmişizdir veya gidiyoruzdur bu muayenelere...Benim için zor olan tarafı ben temizlikte sir ağda kullanıyorum bikini bölgeme gitmeden önce yapıorum doktor tekrar 1 hafta 10 gün sonra yine çağırıyor ve kıllar tam çıkmamış oluyor hafif belirgin ağda almıyor jilet kullansam tekrar başa dönecem napıcam ben yaaaa....Haftaya yine gidicem öle mi gidiyim napıyım........:sm_confused:

canım hiç boşuna jilet falan yapma, çünki doktorlar zaten ağdayı da önermiyorlar, hafif tüylü gitmenin onlar içinhiçbir sakıncası yok merak etme =)
hatta bir jinekoloji sitesinde doktor alaycı bir şekilde yazmıştı, gelmeden evvel epilasyonla özellikle ağdayla ugraşmanız yersiz diye. =)

ben de rahatsız oluyorum kısa çıktığı zaman ama doktorlar için inan ki hiçbir önemi yok canım, yeter ki temiz ol =)a.s.

Öyle mi diyorsun canım....Napıyım mecburen artık jilet le alsam tekrar ağdaya döndüğümde zor oluyo.Ağdayı neden önermiyorlar??Zararlımıymış...

evet canım, hiçbir doktor önermiyor ağdayı. çünki ağdadan sonra kıl kökleri açık kaldığı için tüm bakteri ve enfeksiyonlara direkt maruz kalmaya açık vaziyette oluyormuş. yani lazerle vs kıl kökleri öldürülürse iyi ama devamlı ağdayı önermiyorlar. benim her gittiğim doktor, sadece makasla tüyleri kısaltmamı söyledi ama napim ben de ağda yapıyorum...

beni de doktor 10 gün sonra çağırmıştı, ağda yapılamayacak durumdaydı, hayatımda da jilet yapmamış biriyim, öyle gittim, doktorla konuştum, ağda çok anlamsız, bizim için tüy önemli değil demişti :))

ya belki ii değil ağda ama napalım jiletlede olmuo makas da kullanamam ben yani pürürzsüz olmasına takmışım kafayı biraz.Artık öle gidicem bende ya amann napıyım doğru kılla ne işi olur içeriye baksın yeter...

yok canım yaa o konuda rahat ool..doktorlar için ha ağızını açmışsın ha orası farketmez onlar tedavi şekillerine bakıyolar,kıldı tüydü uğraşmıyolar:))

evet ya benim bi dr. arkadaşım da makasla kısaltmak en iyisi diyor ama o kadar da değil yani..en azından jilet en sağlıklısı bence..

evet ya benim bi dr. arkadaşım da makasla kısaltmak en iyisi diyor ama o kadar da değil yani..en azından jilet en sağlıklısı bence..

ben hiç jilet yapmadım, hiç sevmiyorum, bence sağlıklı değil ya..

ayın 2 sinde benımde jınekolojık muayenem var kızlar.
henuz tuylerım yenı yenı cıkmaya basladı bende sır agda yapıyorum
ama tüylu tuylude gıdemem ki
yanı elbette doktorlar oranın kılıyla tüyüyle uğrasmıyorlar ama
yınede ben gıdemem yaniii.mecburen jilet yapıcam 1 defalık:tomato::tomato:

ayın 2 sinde benımde jınekolojık muayenem var kızlar.
henuz tuylerım yenı yenı cıkmaya basladı bende sır agda yapıyorum
ama tüylu tuylude gıdemem ki
yanı elbette doktorlar oranın kılıyla tüyüyle uğrasmıyorlar ama
yınede ben gıdemem yaniii.mecburen jilet yapıcam 1 defalık:tomato::tomato:

yapma be canum yau gerçekten gerek yok
hem kısaysa doktor da anlayacaktır. bişey olmaz a.s

Aman walla boşver ya onlar için ağda yapmayı güçleştirmeyelim ne var benimki kadın zaten anlayacaktır nie öle geldin diyecek hali yok...

kızlar yaaa peki ben ne yapcam doğuma giderken önceleri hep ağda veya epilasyon kullanıyordum hamile olduğumdan bu yana jiletle uğraşıyorum oda temiz yapmıyo nolcak benim halim?...

Tekrar ağdaya dön canım hamileyken zor olabilir ama rahat edersin...Ayna kullanarak yapmanı tavsiye ederim.

Ben genital siğil tedavisinde olduğum için kesinlikle ne ağda ne jilet hepsini yasakladı doktorum ancak makasla kısaltabilirsin dedi oda çok rahatsız olursammış. Ama öncesinde ben sürekli sir yapardım. Bi iyileşeyim hemen dönücem sire en iyisi o hemde çok basit..

Geçmiş olsun canım sir ağda en iyisi ama işte ii değil diolar...

kızlar yaaa peki ben ne yapcam doğuma giderken önceleri hep ağda veya epilasyon kullanıyordum hamile olduğumdan bu yana jiletle uğraşıyorum oda temiz yapmıyo nolcak benim halim?...

selam canim. uzun zamandir girememistim yeni girdim yani bi kac gündür. hamilemisin gercekten? cok sevindim senin adina... a.s.
nasil oldu peki? özel bisey uyguladinmi? ben hala bekliyorum::::::::::::KK43:((((((((((((

X