• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolojik muayeneden sonra halim..

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
kızlar 3 ocakta genel kontrol için hastaneye gittim.. Smear testi yapıldı, içten ultrasonuma bakıldı felan.. korkulacak bir durum yok sadece iltihaplanma var dediler,xxxmu neydi öyle bir hap kullanıyorum bide vajinal tablet xxxxmi ne adı bunları kullanıyorumm..

Son 1 haftadır inanılmaz br yorgunluk uyku hali ve acıkma durumu var bende.. 2 saatte bir birşeyler yemek istiyorum.. Sabah 7,30 da kahvaltı etmişti az önce yine sandiviç ve meyvesuyu aldım.. ve hala yemek yiyesim var.. akşamları hele resmen pilim bitmiş oluyor gözlerim kapanıyor uykudan..

Neden böyle oluyor sizce bilgi sahibi olan varmı? hamilemiyim diyorum ama 4 ocak regl ilk günü ve dkh kullanıyorum..geçtiğimiz pazar günü başlamış olmam lazımdıhaplara 1 gün rotarlı pazartesi başladım ve bu 1 haftalık arada hamile kalma ihtimalim olamaz diyorum.. olsada 6 günde belirti olmaz yani beynim sulandı kızlar böyle bir durum yaşayan varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktorumu aradım kızlar ornitop yan etki yapmış mide bulantisi kusma vs.

dun bende doktora gıttım.o kadar korktum kı fıtılı kullanmaya baslayamadım.aksam erkenden uyuyakalmısım.bakalım bugun ılaclar yan etkı yapacak mı.

dun bende doktora gıttım.o kadar korktum kı fıtılı kullanmaya baslayamadım.aksam erkenden uyuyakalmısım.bakalım bugun ılaclar yan etkı yapacak mı.

vajinal tableti kullanıyorum bende canım bırkmadım onu kullanmayı sadece diğer hapı bıraktım hatta çöpe attım direk.. :25: öldüm resmen bir haftadır geçmeyen mide bulantıları, baş dönmeleri kusmalar uyku hali felan kabusum oldu yaa :19: kesinlikle kullanmam birdaha :20:

doğum kontrol hapı kilo yapıyor ,ben evlendikten sonra kullandım bir senede 10 kilo almıştım ,vucutta ödem yapıyor ,iştah açıyor :34:

dun geceden berı kabusum oldu o fıtıl.daha deneyemedım.ama nasıl yapacagımı da bılmıyorum.nasıl yerlestırıcem.kadın olmak cok zor yaa

dun geceden berı kabusum oldu o fıtıl.daha deneyemedım.ama nasıl yapacagımı da bılmıyorum.nasıl yerlestırıcem.kadın olmak cok zor yaa

canım parmağınla ne kadar derine itersen o kadar iyi... parmağınla sonuna kadar it :40:

gecen hafta ıkı tane ıle basladım bu hafta yedı tane var bır haftada bıtmesı gerekıyor tedavının olumlu olabılmesı ıcın duzgun bı skeılde ara vermeden kullanmak gerekıyor evet cok zor bende sevmıyorum ama mecburum su an kullanmaya sizde bır an once baslayın aslında korkulacak bırsey yok tabıkı kadın olmanın zorlukları cok dıkkat etmek gerekıyor . parmagınla itebıldıgın kadar ılerı bırakmaya calıs cunku dısarı cıkabılıyor yatarken ve de ytattıkdan sonra sakın kalkma bır defa yap sonrası senın ıcın kolay olacaktır.

kızlar 3 ocakta genel kontrol için hastaneye gittim.. Smear testi yapıldı, içten ultrasonuma bakıldı felan.. korkulacak bir durum yok sadece iltihaplanma var dediler,xxxmu neydi öyle bir hap kullanıyorum bide vajinal tablet xxxxmi ne adı bunları kullanıyorumm..

Son 1 haftadır inanılmaz br yorgunluk uyku hali ve acıkma durumu var bende.. 2 saatte bir birşeyler yemek istiyorum.. Sabah 7,30 da kahvaltı etmişti az önce yine sandiviç ve meyvesuyu aldım.. ve hala yemek yiyesim var.. akşamları hele resmen pilim bitmiş oluyor gözlerim kapanıyor uykudan..

Neden böyle oluyor sizce bilgi sahibi olan varmı? hamilemiyim diyorum ama 4 ocak regl ilk günü ve dkh kullanıyorum..geçtiğimiz pazar günü başlamış olmam lazımdıhaplara 1 gün rotarlı pazartesi başladım ve bu 1 haftalık arada hamile kalma ihtimalim olamaz diyorum.. olsada 6 günde belirti olmaz yani beynim sulandı kızlar böyle bir durum yaşayan varmı?

smear testinin verdıgı bı garıplık bende de olmustu :)

Back