Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsekkur ederimAnkara için İbrahim Tamer Bilensoy (TOBB Etü) ve Cihangir Çakıcı'yı önerebilirim.
Sorun derken nasıl sorunDr onerisi istiyorsan bilmem de eger benim m gibi jinekolojik muayenede sorun cikaracaksan ozele git devlettekiler dayanamiyor
Teşekkür ediyorum ben deDr.Cihangir Çakıcı diyorum :)
Ay oyle korkutmayim sizi bende fobi var.cogu kisi hicbirsey hissetmiyorum diyor bana cok kotu geliyor tamamen benle ilgiliSorun derken nasıl sorunevlenmeden önce yüzeysel muayne olmuştum bu kaç kere. Evlendikten sonra hiç gitmedim zor mu oluyor
![]()
cnm ne ıcın muayene olacaksın bılmıorum ama yapman gereken tek şey kasma. rahat ol. çok klişe ama doğru. kasılma, sıkma kendınıSorun derken nasıl sorunevlenmeden önce yüzeysel muayne olmuştum bu kaç kere. Evlendikten sonra hiç gitmedim zor mu oluyor
![]()
Tavsiyenizi dikkate alicam teşekkürler.cnm ne ıcın muayene olacaksın bılmıorum ama yapman gereken tek şey kasma. rahat ol. çok klişe ama doğru. kasılma, sıkma kendını
korkacak bişey yok kesinlikle.Sorun derken nasıl sorunevlenmeden önce yüzeysel muayne olmuştum bu kaç kere. Evlendikten sonra hiç gitmedim zor mu oluyor
![]()
bakırelere alttan muayne yapılıyor mu kı :S (yuzeysel demısssınız nasıl oluyor bu yuzeysel muayne?)Sorun derken nasıl sorunevlenmeden önce yüzeysel muayne olmuştum bu kaç kere. Evlendikten sonra hiç gitmedim zor mu oluyor
![]()
Alttan degil. Karından ultrason ve kan ıdrar tahlili y aptirmistim evlenmeden önce. Yani alttan muayeneye göre yüzeysel kalıyor ya o bakımdan öyle dedim.bakırelere alttan muayne yapılıyor mu kı :S (yuzeysel demısssınız nasıl oluyor bu yuzeysel muayne?)