• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jinekolojik muayene :(

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve evlendiğim ilk günden beri ilişki başlarken kısa süreli acı çekiyorum.ilk başlarda önemsemedim zamanla geçer sandım ama geçmedi. sebebi nee bilmiyorum bi kaç kez doktora gittim ama hiç alttan bakmadı. çok korkuyorum ve utanıyorum. :19: ama bi sorun var belli ki :18: adetim de gecikti. çok korkuyorum. jinekolojik muayene deneyimlerinizi paylaşır mısnız benim gibi korkan ve bunu yenen var mı? bu korkudan nasıl kurtulabilirim.:26: gerçekten çook acıyor mu :17:

:25::25:

Son düzenleme:
canım benim hiç çekineceğin bir durum yok inan ki... beklemen iyi değil gitmelisin bir an önce korkulacak bir şey yoktur umarım ama içinin rahatlaması gerekir belki sadece psikolojiktir adet gecikme nedenin farklıdır. 1 yıllık evliyim 3 kere gittim hem de ilk gitmem evlendikten 2 gün sonraydı evet utanıyorsun korkuyorsun ilk başta ama zaten çok kibar davranıyorlar yeni evli olduğunu da duyunca... acıtan birşey yapmazlar öyle bir de evlendikten sonra senede bir kez gidilmeliymiş smear testi için...

canım benim hiç çekineceğin bir durum yok inan ki... Beklemen iyi değil gitmelisin bir an önce korkulacak bir şey yoktur umarım ama içinin rahatlaması gerekir belki sadece psikolojiktir adet gecikme nedenin farklıdır. 1 yıllık evliyim 3 kere gittim hem de ilk gitmem evlendikten 2 gün sonraydı evet utanıyorsun korkuyorsun ilk başta ama zaten çok kibar davranıyorlar yeni evli olduğunu da duyunca... Acıtan birşey yapmazlar öyle bir de evlendikten sonra senede bir kez gidilmeliymiş smear testi için...

çok çekiniyorum canım yaa aylardır erteliyorum bu korku yüzünden :50: Ama bi şekilde bu korkuyu aşmam lazım. :17:

Antalyada doktor önerebilecek var mı ?:26:

hiç dert etme inan ben ilk muayeneme girerken okadar kurmusum ki kafamda aglamıstım.doktora ilk muayen oldugunu belirt.ve bana bunu doktorum söylemisti kendini kasmadan doktor aleti hazneye yerlestirmeden ıkın demisti bana sahiden cok kolay oluyor.sende öyle yap kasma kendini.erteleme de. acının bir cok sebebi olabilir.psikolojik yada sigil yada östrojen hormonu yetersizse yeterince kayganlık elde edilemeyebiliyor.erkenden neyse sorun tedavini olmalısın.yalnız ilk muayene yalnız gitme.gecmis olsun

Back