• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolojik Muayene

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
merhabalar...

ben 8 gün oldu adet gecikmesi yaşıyorum test yaptım negatif çıktı hamile değilim yani bu gecikmenin sebeni öğrenmek için doktora gidicem acaba alttan muayaene ederlermi böle bişi başına gelen varmı ben internette baktım biraz korktum bu muayene olayından basit bi sebep için yapılmaz diye sanıyorum umarım sadece ultrosona sokarlar daha öncede hiç muayeneye gitmedim bilgisizim bağışlayın tecrübelerinizi merak ettim

merhabalar...

ben 8 gün oldu adet gecikmesi yaşıyorum test yaptım negatif çıktı hamile değilim yani bu gecikmenin sebeni öğrenmek için doktora gidicem acaba alttan muayaene ederlermi böle bişi başına gelen varmı ben internette baktım biraz korktum bu muayene olayından basit bi sebep için yapılmaz diye sanıyorum umarım sadece ultrosona sokarlar daha öncede hiç muayeneye gitmedim bilgisizim bağışlayın tecrübelerinizi merak ettim

tek sıkıntınız adetinizin gecikmesi mi?
bu gecikme ilk defa mı oldu? vajinal başka rahatsızlıklarınız var mı?

ilk olarak ultrasonla bakacaktır..
dert etme canım, belkide gerekmeyebilir..o kadar doktora gittim ama inan bende hiç muayene olmadım..

merhabalar...

doktorlar bütün jinekolojik muayenelerde öncelikli olarak alttan bakma taraftarı diiller zaten ultrasonlar bakarlar mutemelen canım rahat ol bence bakmaz....bekarmısın bu arada hele bekarsan hiç bakmaz....

zorunlu olmadıkça muayene etmiyolar.için rahat olsun:)))....ben akıntı için gittim.muayene için yani.ama yinede ilk aşamada ultrasonla baktı ve sonra çatala yatırdı.normal hastanelerde hiç saygı yok.çıkar çıkar yat diyolar.insan kendinden utanıyo.özel hastanelerde öyle değil.hemen üzerine beyaz bi çarşaf örtüyolar ve doktor bile tam açmıyo o çarşafı.

evliyim... bekarken bakılmıyacağını duymuştum

Devletse bir ihtimal arkadaşın dediği gibi muayene edebilirler :26:
Ben ne zaman gitsem kadınlar paravanın arkasına geçiyor bunu bilerek geliyor gibiler :26:

Kesin önce ultrason ve kan testi yapacaklardır.

Son düzenleme:
slm bayanlar.bende 3 hafta öncesinde gebelik öncesi muayene oldum.doktorum adetliyken gelmemi istedi.acaba adetliyken nasıl bir muayene edeceğini biliyor musunuz?tahlil filan ister mi

Back