Jinekolojik muayene olanlar arkadaşlarım anlatabilirmisiniz?

ecchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
4
0
36
Ankara
ben yeni girdim foruma bu başlık varmıydı bilmiyorum ama şu nalet akıntı yüzünden artık muayene olmaya karar verdim ama tabikide öncesinde neler oldugunu yaşayan birilerinden duymak istedim.. bana yardımcı olurmusunuz? bu arada bakire değilim sanırım iki muayene ayrı oluyoo

bunun üzerine bı konu var zaten
ama söyle söyliyim vajınısmus yasamıs bırı olarak
tamamen pskolojık hangı acıdan merak edıyorsun bılmıyorum tabı amaa
bahsseettıgın acı falansa hıc bısey yok
onemlı olan sakın olmak sadece ben heyecan yapıyorm
oluruna bıraktınmı ıkı dakıkada tamamdır

arkadaşlar sizin doktorunuz göğüs muayenesi yapıyor mu bazı kadın doktorlar bi yakınım anlattı özel muayene tabii,göğüs muayenesi de yapıyormuş benim doktorum yapmıyorda?Aslında ne kadar iyi olur değil mi..

ben daha önce hiç gitmedim jinekolojik muayeneye. merak ettigim seyler sizin hissettikleriniz aslında. internetten arastırınca işte o masaya yatılması, kültür alınıyomuş sanırım mantar için,elle muayene edilio vs vs bir çok şey yazıyo. cinsel ilişkiye girmiş olmama rağmen doktora gitme hissi beni ayrıca ürkütüyo =/
gögüs muayenesi de gerçekten çok güzelmiş.çnkü eminimki çoğumuz kendimizi muayene etmeyi geçtim belki muayene etmeyi bile bilmioruzdur..

en son dün muayene olmuş birisi olarak anlatayım. hiç korkacak bişey yok. önemli olan rahat olabilmek. ben de de yara vardı ialç tedavim bitmişti onu kontrol için dün baktı. yara geçmiş fakat akıntı var dedi bir de smear aldı hiç hissetmedim bile. ama sana ne desek boş ister istemez heyecan yaparsın. ilkinde ben de öyle olmuştum.

bende olmuştum muayene 2 ay filan oluyor sanırım korkulacak bişey yok diğer arkadaşların dediği gibi rahat olman lazım

rahat olmak zor olucak :) bayan doktor olsa daha rahat olur heralde.. yrn randewu alıcam ve gidicem bunu yapabilirim bencee :)

evet bayan dr olması önemli bence de bir de erkek dr stresi çekmek hiç de iyi olmaz hastanelerde doktorunu kendin seçebiliyorsun istersen geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…