Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
JİNEKOLOJİK MUAYENE masasından korkuyorum lütfen yardım
kızlar bu ay klomen başlayacağım bana yumurta takibini anlatın nolur bu muane çok acı veriyormu ben ilişkide bile bazen kasıyorum bide yumurta takibinde alttan muane şartmı
canım bende ilk kez dr gıttım gebelik için alttan bakıcaktı ben vajıyım dedim ustten baktı kan tahlılı falan klomen verdı cumartesi tekrar gıdıcem ustten bakar heralde
canım bunun için zayıf olmak şartmı bugün bulunduğum şehirde bi k.d. uzmanını aradım durumumu anlattım üstten ultrasonla takip mumkünmü dedim zayıf olman şart dedi ben 167 uzunluğunda 63 kiloyum aslında bu yaklaşım saçma gibi
kesinlikle aci vermiyor sadece rahatsiz edici bi durum diyelim cunku aci farkli rahatsizlik farkli .. kendinizi ne kadar rahat birakip kasmassaniz o kadar az hissediyorsunuz ve doktor secimide cok onemli sizi strese sokmayan anlayisli ve yumusak bi doktor olmasi lazim .. ve ne kadar rahat olursaniz o kadar cabuk bitiyor ..
canım bunun için zayıf olmak şartmı bugün bulunduğum şehirde bi k.d. uzmanını aradım durumumu anlattım üstten ultrasonla takip mumkünmü dedim zayıf olman şart dedi ben 167 uzunluğunda 63 kiloyum aslında bu yaklaşım saçma gibi
valla ben öyle bişey duymadım canım hatta ben daha kiloluyum 156 boy 65 kiloyum dr bana kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman alttan bakarız dedi ben aslında baktırmak istiyorum başka bişey varmı diye ama ilşkide bile kasıyorum orda naparım bilmiyorum o yuzden korkuyorum bende bakalım yarın napıcak dr
normal ilişkiye girebiliyorsanız korkacak bişi yok kasmazsanız kendinizi cidden hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece rahatsız bir durum o çatala çıkmak eyvahedigeldismile ben neredeyse her ay muayene oldum iki senedir alışıyor insan sempatiksalakcinni yumurta takibini bilemiyorum ama hiç yaptırmadım CADIARZU
kızlar ben 2 ay vajiyle savaşmış şuan 3 yıllık evli olan ve ilişkide bile halen kendini kasan biriyken anestizisiz rahim filmi çektirmiş bir insanım bana göre jinekolojik muayene oldukça kolay kendiniz rahat bırakın bebeğinize kavuşacağınızı hayal edin gözünüzü başka yere çevirin hiç dr la ve oranızla ilgilenmeyin hayalinizde bebeğinizin kucagınızda olduğunu falan düşünün derken dr tamam kalkabilirsiniz der ve işte bitti dersiniz. ben ilk zamanlra hep böyle yapıyordum çok işe yarıyordu ama artık öyle süper bi dr a çattımki bunları düşünmeme gerek kalmıyor fıkra şu bu derken beni rahatlatıyor ve çok anlayışlı tamam bitti diyor. yani bana kalırsa bu tarz muayenelerde erkek dr tercih edin kadının hassasiyetinden çok iyi anlıyorlar.