Ben kadın hastalıklarına aldım, randevuyu. Jinekolojik muayene falan olmaz mı?İdrar testi isterler başka da bişey istemezler.Siz bol bol su için bir kaç güne gecer
Kaşıntı için hpv riski diye okudum internette çok gerildim.Mantar veya enfeksiyon olabilir
Vajinal muane olursunuz ve dr gerekli ilaçları verir
Devlet hastanelerinde 4-5 kişiyi aynı anda odaya aliyorlar bizim burda ve herkes birbirinin sikayetini dinliyor
Kaşıntinin ilk nedeni mantardirKaşıntı için hpv riski diye okudum internette çok gerildim.
İnternette kaşıntı sebebi olarak hpv okudum çok gerildim açıkçası. Korkuyorum biraz da.Eğer bakire değilseniz vajinal yoldan muayene ederler bakireyseniz ultrasonla bakarlar bence mantar olabilir mikrop kapmıştır bu süreçte doktorun verdiği ilaçları kullanırsanız sık sık çamaşır değiştirip umumi tuvaletleri dikkatle kullanır bol su içerseniz şikayetiniz kısa sürede çözülür tabi başka bir şey yoksa.
İnternette kaşıntı sebebi olarak hpv okudum çok gerildim açıkçası. Korkuyorum biraz da.
Bunları ihtiyaç duyarsa kendi yapmayacak mıdır muayene sonrasında? Doktorlarla ilişkim hiç iyi değil, bunları istiyorum dediğimde azarlanmak falan istemiyorum hiç.vajinal kültür, smesr testi ve idrar kültürü
Açıkçası çoğu doktor hastaya bakıp hmm enfeksiyon varmış diyip ilaç yazıp yolluyor.Bunları ihtiyaç duyarsa kendi yapmayacak mıdır muayene sonrasında? Doktorlarla ilişkim hiç iyi değil, bunları istiyorum dediğimde azarlanmak falan istemiyorum hiç.
Smear ve vajinal kültür aynı şeyler değil mi?Açıkçası çoğu doktor hastaya bakıp hmm enfeksiyon varmış diyip ilaç yazıp yolluyor.
Benim yanlış ilaçtan dolayı birkaç kez enfeksiyon artışı oldu.
O yüzden ben kendim doktora gidip "vajinamda ilişki sonrası yanma, kaşıntı ve ağrı şikayetim var. İdrar kültürü, smear ve vajinal kültür yapabilir misiniz?" diyorum ve yaptırıyorum.
Bunlar senin hakkın. İstediğin halde terslerse baş hekime kadar çıkıp şikayet edebilirsin. Bunları yabana atma yani.
Hayır değil.Smear ve vajinal kültür aynı şeyler değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?