Jinekoloji ve kadın hastalıkları

Deniz Dilber

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
17
3
34
Merhaba benim hormon değerlerim bu şekilde kendiliğinden hamile kalma şansım sizce varmı.
Progesteron 17,85 -
amh 0,62 - prolaktin 6,15 -
tsh 2.97-lh 8, 990 -
FSH 8,4 e2 65 transvajinal ultrason da da 17 mm çikolata kisti çıktı hormon değerlerim tamamen bu listen dolayısı böyle düzelebilir mi kistin bitmesi için ne yapabilirim
Bilgi sahibi olan bu durumu bizzat yaşayan lütfen yardımcı olabilir mi☹️

Merhaba benim hormon değerlerim bu şekilde kendiliğinden hamile kalma şansım sizce varmı.
Progesteron 17,85 -
tsh 2.97-lh 8, 990 -
FSH 8,4 e2 65 transvajinal ultrason da da 17 mm çikolata kisti çıktı hormon değerlerim tamamen bu listen dolayısı böyle düzelebilir mi kistin bitmesi için ne yapabilirim
canım olmaz diye birşey yok herşey allahtan 🙏🏻 transvajinal ultrason dediğin ne oluyor bu arada allttan ultrasonla mı gözüktü ? e2 65 çıkmş benim de 74 tü kistten mi
yüksek çıkıyor acaba ?

canım olmaz diye birşey yok herşey allahtan 🙏🏻 transvajinal ultrason dediğin ne oluyor bu arada allttan ultrasonla mı gözüktü ? e2 65 çıkmş benim de 74 tü kistten mi
yüksek çıkıyor acaba ?
Evet alttan yapıldı normal ultrasona göre biraz daha detaylı. Hiçbir fikrim yok neden yüksek çıktığyla ilgili .tüp bebeğe başlayabiliriz aşılama da tutmayabilir dedi.bi tane ilaçlı rahim ultrason var yapılcak olan tüplere bakacaklarmış ondada herhangi bir tıkanıklık var mı diye Doktor oyle soyledi ama. Ne yapmam gerektiğiyle ilgili bir karara varamadım tecrübeli olan kişilerden cevap bekliyorum☹️

Merhabalar sizden fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏 benm hormon değerlerim bu şekilde kendiliğinden hamile kalma şansım sizce varmı.
Progesteron 17,85 -
tsh 2.97-lh 8, 990 -

Merhabalar sizden fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏 benm hormon değerlerim bu şekilde kendiliğinden hamile kalma şansım sizce varmı.
Progesteron 17,85 -
tsh 2.97-lh 8, 990 -
Geçmiş olsun, kist için hayıt suyu öneririm, miyomu bile atıyor bu su.
Aktarda şişede satılıyor alabilirsiniz bana çok iyi geldi..

Evet alttan yapıldı normal ultrasona göre biraz daha detaylı. Hiçbir fikrim yok neden yüksek çıktığyla ilgili .tüp bebeğe başlayabiliriz aşılama da tutmayabilir dedi.bi tane ilaçlı rahim ultrason var yapılcak olan tüplere bakacaklarmış ondada herhangi bir tıkanıklık var mı diye Doktor oyle soyledi ama. Ne yapmam gerektiğiyle ilgili bir karara varamadım tecrübeli olan kişilerden cevap bekliyorum☹️
canım benim de sırada rahim filmi var bennde çektireceğim önümüzdeki ay, amh nwdeyniyle tüp önermiş olabilir yaşın kaç ? şehir neresi izmir ise sana mükemmel bir doktor önerebiltim

canım benim de sırada rahim filmi var bennde çektireceğim önümüzdeki ay, amh nwdeyniyle tüp önermiş olabilir yaşın kaç ? şehir neresi izmir ise sana mükemmel bir doktor önerebilrm

canım benim de sırada rahim filmi var bennde çektireceğim önümüzdeki ay, amh nwdeyniyle tüp önermiş olabilir yaşın kaç ? şehir neresi izmir ise sana mükemmel bir doktor önerebiltim
Ankara ama yinede söylerseniz iyi olur 🙏

Birde sizin değerleriniz nasıl acaba benimkilerle kıyasladığınızda
ben 29 yaşındayım ama bende pko var her iki
yumurtalıkta da hormon değerlerimde de belli oluyor iki snedir olmadı ben de şimdi rahim filmi aşmasına geldim. bundan daha olumsuz değerlerle tüp bebek olan insanlar var hatta bazen de doğal yollarla ondan ümidini kırma

Doktora ilk gidişiniz mi bu 2 sene içinde?evet bazı yazılanları okuduğumda içimi umut kaplıyor resmen bazılarını okuduğumda durumun çok Cddi olduğunun farkına varıyorum bilemiyorum. İnşallah hayırlısıyla olur diyelim yaklaşık bir 10 günü bulur muhtemelen detaylı film çekilmem ondan sonra biraz daha netleşir heralde nasıl bir yol izleyeceğim öyle umuyorum yani.inşallah gönlümüzce olur herşey hepimiz için.

X