hastanerandevu.gov.tr de ileri uzmanlık gerektiren branşlarda doğrudan muracat edebilirsiniz yazıyor sitede randevu vermiyor cok ertelediğim bir sorunum var birlikte olmıyorum ama bakire değilim erkek arkadasım alkolle oldu hiç bir engel yoktu diyor gecmiştede şok gecirmeme sebeb olan bir tecrubem vardı uykumda yanıma geldiğinde uyanmıyorum son 3 ay dır da yapamadığım için baskı görüyorum cok korkup cesaret edemiyorum ve erkek arkadaşımla aynı evde yasıyorum benden soğuması da an meselesi bu konuda çözüm için hiç birşey yapmıyorsun diyor kaç kere jinekolojiden randevu aldı ama senin içerde bir sorun yok diyor birde cok deneyip hayal kırıklığına uğradı daha fazla uğraşıp tekrar tekrar hayl kırıklığına uğramak istemiyorum artık kendin birşeyer yap bu konuda dedi direk jinekolojiden mi alsam psikatriden mi alsam psikologdan mı alsam bilemedim ciddiyim sıkıntıdayım son randevu pazartesiydi sen beni istemiyorsun sevmiyorsun diye bunalıma girdi napıcağımı bilemedim özel hastaneye gitsem kaç lira ödemem gerekiyor istanbulda öğrenciyim